Η αγωνία του Α/ΓΕΕΘΑ για δημοσιότητα ,ο «αόρατος» ΥΕΘΑ και οι…κηδείες

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για κάποια συμβουλή επικοινωνιολόγου ή αν απλά έχει να κάνει με την αγωνία του Α/ΓΕΕΘΑ για όσο το δυνατόν περισσότερη δημοσιότητα…Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι κάποιος θα πρέπει να του υπενθυμίσει ότι είναι Α/ΓΕΕΘΑ και έχει υποχρέωση να σέβεται απόλυτα και τα «τελετουργικά»…

Η φωτογραφία είναι από τη χθεσινή υποδοχή του υπουργού Άμυνας του Ισραήλ. Ο Α/ΓΕΕΘΑ αντί να είναι στη θέση του, μαζί με τους άλλους Αρχηγούς -«εκπροσώπους» του έστω-  ακολουθεί σαν να μην υπάρχει ΥΕΘΑ! Οι απόψεις του για τον πολιτικό του προϊστάμενο γνωστές, απ ΄ όσα διέρρευσαν από την παρακολούθηση του από την ΕΥΠ για την οποία ακόμη δεν έχει πει μία λέξη…

Σήμερα το γραφείο Τύπου του ΓΕΕΘΑ έστειλε και ανακοίνωση για την παρουσία του Αρχηγού σε κηδεία, θυμίζοντας σε πολλούς τους παλαιούς βουλευτές που δεν άφηναν τελετή για τελετή, ειδικά στην προεκλογική περίοδο.

https://www.militaire.gr/i-agonia-toy-a-geetha-gia-dimosiotita-o-aoratos-yetha-kai-oi-kideies/

spot_img

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπορούσε ο Α/ΓΕΕΘΑ να μην ήταν στην ίδια σειρά με τους υπουργούς ,αλλά δεν έβλαψε την Πατρίδα η παρουσία του και εδώ που τα λέμε είναι ευσταλής και αποδεκτός .

  2. Επιβαλλόμενος είναι και όχι αποδεκτός. Τους έκανε τις λοβιτούρες με τις προμήθειες, τους ξέφυγε και έκανε προσωπική μπίζνα, τον παρακολουθούσαν, τους εκβιάζει τώρα με αποκαλύψεις και του κλείνουν το στόμα με την υπερπροβολή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα