ΗΠΑ σε Ερντογάν: Αν ακυρώσεις το ταξίδι σου στην Ουάσιγκτον, μικρό το κακό!  

11/5/17 | 0 | 0 | 487 εμφανίσεις

Ενώ η Τουρκία προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ της υπογραφής του Υπ’ Αριθμόν 1209 Προεδρικού Διατάγματος, από πλευράς του Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλτ Τραμπ, με το οποίο δίνεται εντολή στις αρμόδιες υπηρεσίες να παρέχουν στος Κούρδους της Συρίας εντός 30 ημερών βαριά όπλα, ανάμεσα στα οποία αντιαρματικοί πύραυλοι, βαριά πολυβόλα, όλμοι και τεθωρακισμένα οχήματα, και ενώ δεν έχουν τέλος οι απειλητικές δηλώσεις και δημοσιεύματα, από τουρκικής πλευράς, έρχεται δεύτερο απαγιωτικό χτύπημα από την Ουάσιγκτον.

Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων (Council on Foreign Relations), Ρίτσαρντ Χάας (Richard Haass), απαντώντας στην ουσία σε διαρροές της τουρκικής πλευράς ότι ο Πρέοδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν, ως αντίδραση στην απόφαση Τραμπ, ενδέχεται να ακυρώσει το ταξίδι του στην Ουάσιγκτον, έγραψε:

Με άλλα λόγια, είπαν στον Ερντογάν “Αν δεν έλθεις, μικρό το κακό για τις ΗΠΑ”.
Βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

infognomon

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    26/1/21 | (4 σχόλια)
    του Παντελή Σαββίδη Μετανεωτερική είναι η εποχή της απόλυτης σχετικοποίησης. Δεν υπάρχει καμιά αλήθεια, μόνο αφηγήματα, τα οποία όποιος θέλει αποδέχεται. Ακόμη και τα έθνη είναι κατασκευές που δημιουργήθηκαν για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες μιας εποχής. Μέσα στον κυκεώνα των ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας