ΗΠΑ: Διατηρούν ανοιχτή την πόρτα του διαλόγου και της διπλωματίας με το Ιράν

6/6/20 | 0 | 0 | 135 εμφανίσεις
Θα θέλαμε να δούμε το (ιρανικό) καθεστώς να ανταποκρίνεται στη διπλωματία μας με διπλωματία, δήλωσε ο Αμερικανός Ειδικός Απεσταλμένος για το Ιράν Bryan Hook.
Η πόρτα παραμένει ανοιχτή για μια ευρύτερη διαπραγμάτευση με το Ιράν σε σχέση με το πυρηνικό του πρόγραμμα και άλλα θέματα, ωστόσο μέχρι στιγμής οι συνομιλίες έχουν περιοριστεί στις απελευθερώσεις φυλακισμένων, δήλωσε σήμερα Παρασκευή 5 Ιουνίου, ο Αμερικανός Ειδικός Απεσταλμένος για το Ιράν Bryan Hook.
“(Ο πρόεδρος Donald Trump) έχει ανοικτή την πόρτα στη διπλωματία επί πολλά χρόνια και στο ίδιο χρονικό διάστημα συνάντησε τον (Βορειοκορεάτη ηγέτη) Kim Jong Un τρεις φορές.
Συνεπώς, θα θέλαμε να δούμε το (ιρανικό) καθεστώς να ανταποκρίνεται στη διπλωματία μας με διπλωματία”, δήλωσε στους δημοσιογράφους την επομένη της απελευθέρωσης από το Ιράν του Αμερικανού Michael White.
www.bankingnews.gr

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    Η είδηση που δημοσιεύει το ιστολόγιο της Deutsche Welle στα ελληνικά λέει πως η Γερμανική προεδρία θέλει να εμβαθύνει το διάλογο με την Τουρκία. Ο διάλογος, γενικώς, είναι καλός. Μπορεί να λύσει προβλήματα και να εκτονώσει εντάσεις. Για την Ελλάδα, ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας