ΗΠΑ: Ένας στους έξι κάτω των 23 ετών δηλώνει ομοφυλόφιλος!

26/2/21 | 0 | 0 | 256 εμφανίσεις

Περισσότεροι Αμερικανοί από ποτέ αυτοπροσδιορίστηκαν ως λεσβίες, ομοφυλόφιλοι, αμφιφυλόφιλοι, τρανσέξουαλ ή queer (LGBTQ ή ΛΟΑΤΚΙ) σύμφωνα με μια έρευνα για τη σεξουαλικότητα, με ένα στα έξι άτομα κάτω των 23 ετών στις ΗΠΑ να λέει ότι είναι κάτι διαφορετικό από ετεροφυλόφιλο.

Το Gallup Poll που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη (αλλά διεξήχθη το 2020), διαπίστωσε ότι το 5,6 τοις εκατό των Αμερικανών (ανεξαρτήτως φύλου) ταξινομούνται ως LGBTQ, από 4,5 τοις εκατό το 2017, που ήταν η προηγούμενη φορά που το Ινστιτούτο Gallup διεξήγαγε δημοσκοπήσεις για το θέμα.

Το Gallup ερεύνησε 15.000 Αμερικανούς άνω των 18 ετών και διαπίστωσε ότι από εκείνους που ταυτοποιήθηκαν ως LGBTQ, το 54,6 τοις εκατό είπε ότι ήταν αμφιφυλόφιλοι, το 24,5 τοις εκατό είπε ότι ήταν γκέι και το 11,7 τοις εκατό δήλωσαν ότι ήταν λεσβίες. Ένα άλλο 11,3 τοις εκατό αυτοπροσδιορίστηκε ως τρανσέξουαλ, ενώ το 3,3 τοις εκατό είπε ότι προτιμούσαν να χρησιμοποιήσουν έναν άλλο όρο όπως «queer» ή «ίδιο φύλο» για να περιγράψουν τη σεξουαλική τους ταυτότητα.

Οι ερωτηθέντες μπορούσαν να επιλέξουν περισσότερες από μία κατηγορίες για τις απαντήσεις τους. Από τα 15.000 άτομα που ρωτήθηκαν, το 86,7% δήλωσε ότι είναι ετεροφυλόφιλα ή στρέιτ και το 7,6% δεν απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με τον σεξουαλικό προσανατολισμό.

https://europost.gr/ipa-enas-stoys-exi-kato-ton-23-eton-dilonei-omofylofilos/

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    15/4/21 | (0 σχόλια)
    Σε φιάσκο εξελίσσεται η επίσκεψη του Έλληνα υπουργού εξωτερικών Ν. Δένδια στην Άγκυρα. Ο κ. Τσαβούσογλου δεν άντεξε ούτε καν την διπλωματική και ήπια παράθεση των διαχρονικών ελληνικών θέσεων απο τον κ. Δένδια και χαρακτήρισε προκλητικές τις δηλώσεις του ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο