Ζ.Μπολσονάρου: «Τρελό να επιβάλλονται ξανά lockdowns – Χωρίς μισθούς και θέσεις εργασίας οι άνθρωποι πεθαίνουν»

30/10/20 | 0 | 0 | 83 εμφανίσεις

Οίδιος ο πρόεδρος της Βραζιλίας είχε διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊο τον Ιούλιο, ενώ έχει δηλώσει πως αυτό που σκοτώνει δεν είναι η νόσος COVID 19 αλλά τα Lockdowns.  

«Χωρίς μισθούς και θέσεις εργασίας, οι άνθρωποι πεθαίνουν». «Το lockdown σκοτώνει», λέγοντας ότι ορισμένοι πολιτικοί έχουν πνίξει την οικονομία με απαγορεύσεις κυκλοφορίας.

Τα περισσότερα κράτη της Δύσης και κάποια στη Λατινική Αμερική έχουν καταγράψει τους υψηλότερους αριθμούς νέων κρουσμάτων μόλυνσης από τον SARS-CoV-2 σε ημερήσια βάση κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων.

Πολλές κυβερνήσεις, με την εξαίρεση των ΗΠΑ, έχουν αρχίσει πάλι να κλείνουν τις οικονομίες τους. Ανάμεσα σε αυτές βρίσκεται και η Ελλάδα, της οποίας η οικονομία έχει πλήρως καταστραφεί.

https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis-politiki/929396_zmpolsonaroy-trelo-na-epivallontai-xana-lockdowns-horis-misthoys-kai

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    22/11/20 | (1 σχόλια)
    Πως εξηγείται το "άνοιγμα" Ερντογάν στην Ε.Ε.; 1.-Άλλαξε ο ένοικος του Λευκού Οίκου. 2.-Πλησιάζει ο Δεκέμβριος και η εικόνα, τώρα, δεν είναι όπως στην προηγούμενη διάσκεψη κορυφής. Έχει ενοχλήσει πολλούς. Ίσως, ακόμη και τη Γερμανία. Πέραν της Ελλάδος και της ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας