Ζόραν Ζάεφ: «Όλοι πρέπει να μπορούν να καλλιεργούν 2-3 δεντρύλλια κάνναβης»

31/12/20 | 0 | 0 | 352 εμφανίσεις

Ο πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ ανέφερε ότι η νομιμοποίηση και αποποινικοποίηση της κάνναβης δεν θα είναι προνόμιο μόνο για τους πλούσιους.

«Η θέση μας σε αυτό το ζήτημα είναι σαφής. Αυτό δεν θα είναι προνόμιο μόνο για τους πλούσιους να επενδύσουν ή παρόμοια, ο στόχος είναι να δοθεί η δυνατότητα σε κάθε πολίτη, για παράδειγμα, να καλλιεργεί από δύο έως τρία δεντρύλλια, υπό τον έλεγχο της υπηρεσίας, όπως προβλέπεται από το νόμο να μπορεί να τα χρησιμοποιεί για τη δική του ή να τα αναθέσει σε μια εταιρεία για να μεγαλώνει για αυτόν, καθώς κάθε στέλεχος  φέρει έναν ειδικό αριθμό και γίνεται ειδικός έλεγχος για αυτά».

Πρόσθεσε ότι η νομιμοποίηση της κάνναβης ταυτόχρονα ανοίγει νέες οικονομικές δυνατότητες και ανάπτυξη ορισμένων βιομηχανιών, όπως η τροφοδοσία και ο τουρισμός, και ανέφερε και πάλι τις εμπειρίες από την Ολλανδία.

Expres.mk

https://www.echedoros-a.gr

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    16/1/21 | (0 σχόλια)
    Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν μπορούν να απαλλαγούν από το σύνδρομο του πραξικοπηματία. Στις δεκαετίες ΄60 και '70 έκαναν πραξικοπήματα σε άλλες χώρες. Τώρα, κάνουν πραξικοπήματα στο εσωτερικό τους. Ο ίδιος ο πρόεδρός τους επιχείρησε πραξικόπημα με την εισβολή στο Καπιτώλιο. Πραξικόπημα, ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας