Ζουράρις κατά των σχολικών εκδρομών: Να γίνουν μάθημα -Να πηγαίνουν άλλη ώρα στα μπορντέλα οι μαθητές

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

 Με μία δική του εμπειρία προσπάθησε να δικαιολογήσει ο Κώστας Ζουράρις την  απόφαση του υπουργείου Παιδείας να καταργήσει σχολικές εκδρομές στο εξωτερικό.

Μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 ο υφυπουργός Παιδείας περιέγραψε ένα περιστατικό που έζησε σε εκδρομή το 1958. «Από τους 24 που πήγαμε εκδρομή το 1958 πήραν διαγωγή κοσμία επειδή πήγαν στο στρατιωτικό μπορντέλο του Μεσολογγίου» για να συμπληρώσει μετά την παρατήρηση των δημοσιογράφων ότι αυτά γίνονταν πριν από 60 χρόνια ότι «δεν είναι απαραίτητο να πηγαίνουν στο μπορντέλο τις τρεις αυτές ημέρες, να πάνε μετά. Να κάτσουν στο ξενοδοχείο και να διαβάζουν»συμπλήρωσε ο κ. Ζουράρις.

Ο Κώστας Ζουράρις, μάλιστα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο «να διευθετηθούν», όπως είπε, και οι εκδρομές στο εσωτερικό ζητώντας οι εκπαιδευτικές εκδρομές να γίνουν μάθημα. «Δεν χαζολογούμε βλέποντας στο αρχαιολογικό μουσείο Αθηνών ένα άγαλμα χωρίς να ξέρουμε τι βλέπουμε. Είναι μάθημα η εκπαιδευτική εκδρομή. Πρέπει να μπαίνουν σε ένα μουσείο με την ίδια περίπου προετοιμασία που κάνουν για τα μαθηματικά» πρόσθεσε ο υφυπουργός Παιδείας.

Φωτογραφία: Eurokinissi

iefimerida.gr

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Δεν υπηρχαν χωριστοι στρατιωτικοι και πολιτικοι οικοι ανοχης το 1958 πουθενα. Μαλλον ο κ. Ζουραρις ηθελε να πει τον οικο ανοχης , που ηταν κοντα στο στο στρατοπεδο του Μεσολογγιου. Και αυτο επρεπε να το ανακοινωσει σημερα . Οσο για τις επισκεψεις σε Μουσεια κλπ κατα τις εκπαιδευτικες εκδρομες θα μπορουσε να σχολιασει οτι οι σημερινοι καθηγητες δεν γνωριζουν -και δεν θελουν – να διδαξουν στους μαθητες την αρχαια δοξα των Ελληνων , εκτος αν οι αρχαιοι ”αριστεροφερναν” .Καταντια, αγαπητε κ. Υφυπουργε και το κυριωτερο μη αναστρεψιμη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα