«Ζαμπόν», γκαζόν, πράσινη κάμπια και οικολογία: Ο «Μεγάλος Περίπατος» είναι ανέκδοτο ή αυτοί που τον εμπνεύστηκαν;

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης στη συνέντευξη του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και τον Αρη Πορτοσάλτε προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα για ποιο λόγο ξεράθηκε το γκαζόν στην Ομόνοια, το μπέρδεψε με… ζαμπόν.

“Το γκαζόν στην Ομόνοια. Κάποια στιγμή ήρθε μια κάμπια ένα έντομο και άρχισε να το σκοτώνει, να το καταστρέφει. Το αποτέλεσμα είναι ότι κιτρίνισε το γκαζόν. Χαμός στα σόσιαλ μίντια καταστράφηκε το γκαζόν κτλ.

Τι μπορείς να κάνεις; Η μία λύση είναι να πεις εγώ θα βάλω ένα δυνατό σε εισαγωγικά δηλητήριο το οποίο είναι τοξικό που θα σκοτώσει την κάμπια και θα σώσει το ζαμπόν, ε το γκαζόν (γέλια) συγγνώμη, αλλά θα είναι επικίνδυνο για τους πολίτες, η άλλη λύση είναι να πας με βιολογικά μέσα… Εδώ θέλεις τον ειδικό θέλεις τον γεωπόνο ο οποίος θα σε συμβουλεύσει και εσύ θα πρέπει να ακούσεις τον γεωπόνο δεν μπορείς να κάνεις του κεφαλιού σου. Αυτό είναι που προσπαθούμε να φέρουμε μια νέα νοοτροπία στο δήμο Αθηναίων…”

Εντάξει, κάτι δεν πάει καλά…

«Βγήκε και δεν βγήκε. Αυτή είναι η ειλικρινής απάντηση, αλλά αυτή ήταν και η λογική του έργου. Η λογική του έργου ήταν ακριβώς να τρέξεις μια προσαρμογή, μια προσομοίωση»!

«Θα φύγουν οι ζαρντινιέρες;», ρωτήθηκε ο Κώστας Μπακογιάννης για να απαντήσει: «Βεβαίως, σε καμία περίπτωση δεν είναι ανάπλαση να βάφεις ένα οδόστρωμα και σε καμία περίπτωση δεν είναι ανάπλαση να βάζεις μια ζαρντινιέρα».

Θυμίζουμε ότι τα κόστος τους ξεκινά από τα 550 ευρώ έκαστη και καταλήγει στα 5.000 ευρώ. Καταλάβατε τίποτα;

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/917998_zampon-kazon-kai-oi-kampies-o-megalos-peripatos-katelixe-mia

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα