Ε.Ακρίτα για Αγία Σοφία: «Τον Τσίπρα θα τον έλεγαν προδότη με τον Μητσοτάκη είναι Παρασκευούλα ομορφούλα και γλυκούλα»

12/7/20 | 1 | 0 | 275 εμφανίσεις

Η κίνηση αυτή της Τουρκίας καταδικάστηκε από όλο τον πλανήτη, με πολλές χώρες να αντιδρούν στη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, ακυρώνοντας την απόφαση του 1934 που την είχε κάνει μουσείο.

Στην Ελλάδα, όπως είναι λογικό, οι αντιδράσεις ήταν ακόμα πιο έντονες, με την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας να προβαίνει σε ανακοινώσεις που καταδίκαζαν την στάση των γειτόνων μας.

Η Έλενα Ακρίτα έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media:

Τον Τσίπρα θα τον έλεγαν προδότη και θα έστηναν κρεμάλες στο Σύνταγμα με τον Μητσοτάκη είναι Παρασκευουλα ομορφούλα και γλυκούλα #Αγιά_Σοφιά

Δείτε παρακάτω το χαρακτηριστικό ποστάρισμα που έκανε… θραύση, ξεπερνώντας τα 6000 reactions:

 

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/895532_eakrita-gia-agia-sofia-ton-tsipra-tha-ton-elegan-prodoti-me-ton

Category: Ειδησεις

( 1 )

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. 1
  Α.Δ.Δ. says:

  Καλά πόσο προκατειλημμένη έχει καταντήσει αυτή η Ακρίτα! Ποια νομίζει πώς είναι και ανάγεται σε τιμήτρια των πάντων; Μια συγγραφέας ξενέρωτων σαπουνοπερών είναι πλέον -τίποτα άλλο. Ας μείνει στις τηλεοπτικές της μπαρούφες και ας μην παίζει εν ού παικτοίς ασχολούμενοι με εθνικά θέματα.
  Ναι, εξυπακούεται ότι η κυβέρνηση της ΝΔ δεν φημίζεται για τον πατριωτισμό της και τις ικανότητές της στα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής. Αλλά ειδικά αυτές τις ημέρες που πρέπει όλοι οι Έλληνες να είμαστε ενωμένοι και αρραγείς, επιτρέπεται να γίνεται φτηνή μικροπολιτική κριτική; Και μάλιστα ποιον πάει να υπερασπιστεί η κ. Ακρίτα; Τον Τσίπρα που πούλησε την Μακεδονία. (Αλλά βέβαια στα μυαλά του ιδεολογικού χώρου όπου ανήκει η κ. Ακρίτα η προδοσία των Πρεσπών μάλλον θεωρείται κατόρθωμα. Σημεία των καιρών).

  Κυρία Ακρίτα κόψτε τις φιλοσυριζαϊκές παρεμβάσεις, όσο είναι καιρός. Κάποτε στον Ταχυδρόμο διαβάζαμε τα ευθυμογραφήματά σας και σας ξεχωρίζαμε ως συγγραφέα για το χιούμορ σας. Καταλήξατε απλή συντελέστρια της μαζικής υποκουλτούρας. Μας απογοητεύσατε, αλλά τέλος πάντων. Τουλάχιστον μην υπονομεύετε την πανεθνική προσπάθεια απόκρουσης του Ερντογάν, μόνο και μόνο για γίνετε αρεστή στο κόμμα σας.
  Είστε δημόσιο πρόσωπο, τα λόγια σας πρέπει να είναι προσεχτικά.

Back to Top

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

  26/9/20 | (0 σχόλια)
  Protagon Team 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020 «Μας επιτρέπει να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα με έναν τρόπο πραγματιστικό», ισχυρίζεται η αρμόδια επίτροπος. Θα είναι ευθύνη εκείνων που οραματίζονται μια «Ευρώπη-φρούριο» ο επαναπατρισμός όλων όσοι αποβιβάζονται ή ξεβράζονται στα ελληνικά νησιά ή στην ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας