Εύα Καϊλή: Στους 20 ευρωβουλευτές με τη μεγαλύτερη επιρροή

12/10/20 | 0 | 0 | 263 εμφανίσεις


Η ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ Εύα Καϊλή/ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ INTIMENEWS
Στη λίστα των 20 βουλευτών με το πιο ισχυρό δίκτυο στο Ευρωκοινοβούλιο συμπεριλήφθηκε η ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ Εύα Καϊλή, η οποία τοποθετήθηκε στη θέση «13» για τις πολιτικά πολυδιάστατες συνεργασίες που αναπτύσσει με βουλευτές άλλων ομάδων και εθνικοτήτων.

Αυτό αναφέρει πρόσφατη έκθεση του VoteWatch που έθεσε ως πεδίο αξιολόγησης τις συνεργασίες των ευρωβουλευτών διαφορετικών πολιτικών ομάδων και εθνικοτήτων, εξετάζοντας τις πολιτικά ετερόκλητες «συμμαχίες» για την προώθηση και –εν τέλει- την έγκριση μιας τροπολογίας.

Η κατηγοριοποίηση για να ελεγχθεί ποιοι ευρωβουλευτές έχουν τις περισσότερες συνεργασίες κινήθηκε σε δύο άξονες: το διακομματικό και διακρατικό δίκτυο. Η αποτίμησή τους προέκυψε από τις συνεργασίες με βουλευτές άλλων πολιτικών ομάδων και εθνικοτήτων, με το τελικό σκορ να ορίζει και την κατάταξη.
Η απήχηση της Εύας Καϊλή που βρέθηκε στη 13η θέση επεκτάθηκε σε 22 εθνικότητες και 4 διαφορετικές πολιτικές ομάδες, λαμβάνοντας 68 βαθμούς (67 στη διακομματική συνεργασία και 69 στη διακρατική) σε ό,τι αφορά τη «γεφύρωση».

Όσον αφορά στην τελική 20άδα, σε αυτή συμπεριλήφθηκαν 9 ευρωβουλευτές από την S&D (Προοδευτική Συμμαχία Σοσιαλιστών και Δημοκρατών) όπου ανήκει και η Εύα Καϊλή, 8 από τη Renew Europe group και 3 από την ΕΛΚ (Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα).
Πηγή: iefimerida.gr

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    26/10/20 | (0 σχόλια)
    του ΠΑΝΤΕΛΗ ΣΑΒΒΙΔΗ Οι κυβερνήσεις μέχρι τώρα προσπαθούσαν να λύσουν τις διαφορές της χώρας στις θαλάσσιες ζώνες με την κοινή λογική της ανάγνωσης του Δικαίου της Θάλασσας. Δεν τα κατάφεραν. Το γιατί είναι μια υπόθεση που χρήζει μελέτης, αν θέλουμε ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας