Εχει και το Βιετνάμ πλουσιόπαιδα που «ζαλίζουν» με την χλιδάτη ζωή τους -Σαμπάνιες, πανάκριβα ρούχα και ρευστό [εικόνες]

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
«ΠΑΙΖΟΥΝ» ΔΥΝΑΤΑ ΣΤΟ INSTAGRAM

Εχει και το Βιετνάμ πλουσιόπαιδα που «ζαλίζουν» με την χλιδάτη ζωή τους -Σαμπάνιες, πανάκριβα ρούχα και ρευστό [εικόνες]

Οι λογαριασμοί στο Instagram με τα πλούσια παιδιά διάφορων χωρών κάνουν θραύση. Αυτή τη φορά τα πλουσιόπαιδα από το Βιετνάμ επιδεικνύουν τη χλιδή στην οποία ζουν.

Ο λογαριασμός «Rich Kids of Vietnam» είναι γεμάτος πανάκριβα αυτοκίνητα, ρούχα και παπούτσια και διακοπές στα πιο πολυτελή μέρη του πλανήτη.

Η «χρυσή» νεολαία του Βιετνάμ δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τη ζωή των Αμερικανών ή των Ευρωπαίων πλουσιόπαιδων δείχνοντας πως ξέρει να ζει και μάλιστα πολύ καλά.

Η σελίδα έχει πάνω από 39.000 ακολούθους, με πολλούς να θέλουν να ρίχνουν μια ματιά στο πως περνούν τα Rich Kids του Βιετνάμ.

Στις φωτογραφίες κορίτσια ποζάρουν δίπλα σε τσάντες κορυφαίων οίκων μόδας, ενώ τα αγόρια μας δείχνουν τα πανάκριβα αυτοκίνητά τους.

Πηγή: Εχει και το Βιετνάμ πλουσιόπαιδα που «ζαλίζουν» με την χλιδάτη ζωή τους -Σαμπάνιες, πανάκριβα ρούχα και ρευστό [εικόνες] | iefimerida.gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα