Ευχόμαστε η φωτογραφία με το αισχρό πλακάτ να είναι προϊόν μοντάζ: “Εχθρός εσείς… Όχι οι Τούρκοι”!!!

22/2/21 | 1 | 0 | 416 εμφανίσεις

Το αισχρό πλακάτ που εμφανίστηκε σε διαδήλωση στη Λεμεσό αναφέρει: «Εχθρός μας είστε εσείς και όχι οι Τούρκοι». Φωτογραφία via Twitter και Faceboob

Το Σάββατο πραγματοποιήθηκαν στη Λευκωσία και στη Λεμεσό διαδηλώσεις εναντίον της διαφθοράς του πολιτικού και οικονομικού συστήματος.

Όπως γράψαμε, προκάλεσαν χαρά (ΕΔΩ) οι κινητοποιήσεις σε όσους πραγματικά ενδιαφέρονται για την καταπολέμηση του φαινομένου της κλοπής του εθνικού πλούτου. Οι Κύπριοι πολιτικοί, όχι όλοι ευτυχώς, εισέρχονται φτωχοί στη πολιτική και εξέρχονται πλούσιοι!

Στη Λευκωσία, παρά τον αχταρμά των οργανώσεων που συμμετείχαν, ανάμεσά τους και οι γνωστοί περίεργοι τύποι που ισχυρίζονται πως τα θύματα της εισβολής είναι οι …Τουρκοκύπριοι και όχι οι Ελληνοκύπριοι, δεν σημειώθηκαν επεισόδια και παρατράγουδα.

Στη Λεμεσό, όμως, ένας ψευτόμαγκας με κουκούλα και μάσκα κρατούσε ένα πλακάτ που έγραφε τα εξής: «Εχθρός μας είστε εσείς και όχι οι Τούρκοι». Ακολουθούσε τον εν λόγω απολογητή της Τουρκίας ένα φέρετρο.

Ερεύνησα εάν η φωτογραφία είναι ψεύτικη. Όπου ρώτησα μου είπαν πως είναι πραγματική. Εύχομαι ειλικρινά να ΜΗΝ είναι πραγματική. Να είναι ένα προϊόν μοντάζ. Διότι αν υπάρχουν στο υπό κατοχή νησί άνθρωποι που πιστεύουν ότι ο Τούρκος κατακτητής δεν είναι εχθρός τότε έχουμε μεγάλο πρόβλημα.

Το «σύνθημα» εμφανίστηκε σε μία εκδήλωση για την καταδίκη της πολιτικής διαφθοράς. Και ο τυπάς αυτός, με την κουκούλα και τη μάσκα, βρήκε την ευκαιρία για να μεταφέρει τον εμετό του σε μία τέτοια εκδήλωση.

Η διαφθορά και η καταπολέμησή της είναι πολύ μεγάλη υπόθεση. Είναι θετικό ότι οι πολίτες κινητοποιούνται. Αλλά είναι έντονα αρνητικό ότι αυτές οι κινητοποιήσεις καπελώνονται από αυτές τις περίεργες οργανώσεις με τις προβληματικές θέσεις για το Κυπριακό.

HELLAS JOURNAL

 

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Category: Ειδησεις

( 1 )

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. 1
    Φώτης says:

    Γνωστή φωλιά ανθελλήνων “προοδευτικών” αριστερών η Λεμεσός!

Back to Top

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας