Ερντογάν σε δείπνο με Ζόραν Ζάεφ: Θα σας δώσω 30 χιλιάδες εμβόλια Sinovac

6/6/21 | 0 | 0 | 97 εμφανίσεις

Ιούνιος 6, 2021. Ελλάδα.

Κωνσταντινούπολη.

Ο πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας, Ζόραν Ζάεφ,  μαζί με τον υπουργό Υγείας Βένκο Φιλίπσε είχαν, χθες, δείπνο εργασίας με τον πρόεδρο της τουρκικής Δημοκρατίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Στο δείπνο εργασίας, συζητήσαμε τις φιλικές σχέσεις που έχει η χώρα μας με την Τουρκία σε αρκετούς τομείς. Η συνεργασία με τη φιλική Τουρκία ήταν δυναμική ακόμη και κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Covid 19 και η υποστήριξη που δόθηκε στον τομέα της υγείας μέσω του οργανισμού TIKA μας βοήθησε πολύ, για την οποία εκφράζω μεγάλη ευγνωμοσύνη»,  δήλωσε ο Φιλίπσε.

Ο Υπουργός Υγείας Φιλίπσε επισήμανε στο προφίλ του στο Facebook ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τους είπε ότι θα  τους δωρίσει 30.000 εμβόλια από τον κατασκευαστή Sinovak.

»Αυτή η χειρονομία αλληλεγγύης είναι μια ακόμη ένδειξη της ειλικρινής φιλίας και συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών. Ευχαριστώ πολύ τον τουρκικό λαό και τον Πρόεδρο Ερντογάν», έγραψε ο Φιλίπσε.

The Hellenic Information Team

 © Βαλκανικό Περισκόπιο 

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    23/6/21 | (1 σχόλια)
    Η τραγική εμπειρία του Συριζα, και της εφαρμοσμένης Αριστεράς, μας έκανε να δούμε με ανακούφιση την έλευση Μητσοτάκη, παρότι ιδεολογικά αποκλίνουμε. Ο Συριζα παραμένει σημαντική δύναμη στο πολιτικό σκηνικό και η παρουσία του απειλεί να δυναμιτίσει και την πολιτειακή ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο