Ερντογάν: Η στοχοποίηση από τον μαφιόζο Πεκέρ δεν θα περάσει

26/5/21 | 0 | 0 | 96 εμφανίσεις

Για στοχοποίηση του ιδίου, της κυβέρνησης και ολόκληρης της Τουρκίας από τον «αρχηγό της μαφίας» Σεντάτ Πεκέρ, κάνει λόγο ο πρόεδρος της χώρας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Πεκέρ βρίσκεται στο Ντουμπάι και με τα βίντεό του απειλεί τον νυν υπουργό Εσωτερικών, εμπλέκει σε εμπόριο κοκαΐνης την κυβέρνηση της χώρας αλλά και τον γιο του πρώην πρωθυπουργού, Μπιναλί Γιλντιρίμ, ενώ αποκαλύπτει ότι σε πολλές δολοφονίες δημοσιογράφων εμπλέκεται ο πρώην διευθυντής ασφαλείας και υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας, Μεχμέτ Αγάρ.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Ερντογάν υπερασπίστηκε τον υπουργό Εσωτερικών και δεσμεύτηκε να προσφύγει στη δικαιοσύνη, ενώ και ο Σουλεϊμάν Σοϊλού αρνήθηκε τις κατηγορίες του Πέκερ.

Μιλώντας στους βουλευτές του κόμματός του, ο Ερντογάν είπε ότι στόχος των βίντεο ήταν να βλάψουν την Τουρκία και προανήγγειλε νομικό «κυνήγι» των εγκληματιών, όπως είπε.

Ο 49χρονος Σεντάτ Πεκέρ είχε εκτίσει ποινές φυλάκισης στην πατρίδα του, αποφυλακίστηκε και αργότερα διέφυγε στο εξωτερικό. Στα χρόνια που διέμενε στην Τουρκία είχε οργανώσει πολλές προεκλογικές συγκεντρώσεις υπέρ του Ερντογάν, συγκεντρώνοντας δεκάδες χιλιάδες οπαδούς.

Με πληροφορίες από Reuters

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    22/6/21 | (0 σχόλια)
    του Παντελή Οικονόμου Ο νόμος για τα εργασιακά που ψηφίστηκε στην Βουλή, πέρα και πάνω από επί μέρους διατάξεις, έχει ένα και μόνον ένα κύριο θέμα: την διαιώνιση του 8ωρου. Και αιτιολογική βάση δυο γνωστά επιχειρήματα. Πρώτο η, erga ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο