Επεισόδια και χημικά στο Σύνταγμα -Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στα ΜΑΤ

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

  UPD:

Ενταση και επεισόδια στην πλατεία Συντάγματος με κουκουλοφόρους να πραγματοποιούν επίθεση εναντίον ανδρών των ΜΑΤ.

Οι αντιεξουσιαστές μόλις έφτασαν στην πλατεία Συντάγματος επιτέθηκαν με ρόπαλα, σφυριά και πέτρες σε διμοιρία των ΜΑΤ κοντά στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια. Οι αστυνομικοί απάντησαν με χρήση χημικών.

Με στυλό φωτοβολίδες εναντίον των ΜΑΤ 
Οι κουκουλοφόροι αφού επιτέθηκαν με πέτρες, σφυριά, ρόπαλα και καδρόνια εναντίον των αστυνομικών στη συνέχεια αναγκάστηκαν να οπισθοχωρήσουν, αφού τα ΜΑΤ έκαναν χρήση χημικών. Ωστόσο οι αντιεξουσιαστές δεν απομακρύνθηκαν πολύ και συνέχισαν την επίθεση τους πετώντας φωτοβολίδες με στυλό εναντίον των ΜΑΤ.

Νωρίτερα ένταση προκάλεσε μία ομάδα αντιεξουσιαστών στην Ομόνοια κατά τη διάρκεια της πορείας διαμαρτυρίας.

Οι αντιεξουσιαστές που βρίσκονταν στην ουρά της πορείας πέταξαν πέτρες εναντίον γνωστού φούρνου προκαλώντας φθορές στην τζαμαρία. Στη συνέχεια και ενώ μέσω της οδού Σταδίου είχαν φτάσει στην πλατεία Κλαυθμώνος προκάλεσαν υλικές ζημιές σε βανακί της ΕΡΤ, ενώ έσπασαν και άλλες βιτρίνες στην πορεία τους προς τη Βουλή.

Νωρίτερα η πορεία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ και το ΠΑΜΕ είχαν φτάσει έξω από τη Βουλή.

Υπενθυμίζεται πως το συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποιούν εργαζόμενοι στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Στην πορεία των εργαζομένων, οι οποίοι διαμαρτύρονται ενάντια στο πολυνομοσχέδιο που συζητείται σήμερα στη Βουλή και θα τεθεί αύριο σε ψηφοφορία συμμετέχουν εργατικά σωματεία, οργανώσεις και συλλογικότητες της Αριστεράς και του αντιεξουσιαστικού χώρου.
Με σύνθημα «την ενότητα και τον ξεσηκωμό ενάντια στο τέταρτο μνημόνιο» η Λαϊκή Ενότητα καλεί τους εργαζόμενους και συνολικά τον ελληνικό λαό να συμμετάσχει στη σημερινή απεργία.

Πηγή: Επεισόδια και χημικά στο Σύνταγμα -Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στα ΜΑΤ | iefimerida.gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα