Επείγουσα έρευνα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σε βάρος του Δ.Αβραμόπουλου για χρηματισμό – Αναταράξεις στην ΝΔ

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, ξεκίνησε επείγουσα έρευνα για τις σχέσεις που είχαν αξιωματούχοι της ΕΕ με τον πρώη

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ξεκίνησε έρευνα σε βάρους του πρώην υπουργού και επιτρόπου επί Νέας Δημοκρατίας Δημήτρη Αβραμόπουλου για χρηματισμό και αντικοινοτικές συμπεριφορές στο Qatar Gate, επιβεβαιώνοντας το χθεσινό ρεπορτάζ του pronews.gr.

Η έρευνα δημιουργεί αναταράξεις στο εσωτερικό τις Νέας Δημοκρατίας με κορυφαία στελέχη να πιέζουν για την άμεση διαγραφή του πριν να είναι αργά και ενώ ο ίδιος είχε δώσει τα χέρια με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να είναι υποψήφιος και πάλι με το κόμμα στις ερχόμενες εθνικές εκλογές.

Σύμφωνα με το Politico, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ζητά εξηγήσεις από τον Δημήτρη Αβραμόπουλο σχετικά με την πιθανή εμπλοκή του στο Qatar Gate αλλά και πώς συμμορφώθηκε με τους κανόνες λόμπι.

Ο Δ.Αβραμόπουλος προκύπτει πως ήταν μισθοδοτούμενος με χρήματα τα οποία προέρχονταν πρακτικά από το Κατάρ, και αυτό γιατί έπαιρνε 5.000€ μηνιαίως από μια ΜΚΟ η οποία χρηματοδοτούνταν από το Κατάρ!

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος στο δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας «La Stampa», αναφορικά με τη συμμετοχή του στη ΜΚΟ του φερόμενου «εγκεφάλου» του Qatar Gate απάντησε πως η συμμετοχή του ήταν «τιμητική» και παραδέχτηκε ότι έλαβε πληρωμή 60.000 ευρώ από την Fight Impunity.

https://www.pronews.gr/kosmos/epeigousa-ereyna-tis-komision-ston-d-avramopoulo-gia-to-qatar-gate/

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα