Επίκαιρη Ερώτηση του  Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Α’ Θεσσαλονίκης Γιάννη Αμανατίδη προς τον Υπουργό Υγείας για το Γενικό Νοσοκομείο «Άγιος Παύλος».

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Ο  Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Α’ Θεσσαλονίκης   και Αναπληρωτής Τομεάρχης Εξωτερικών, υπεύθυνος για θέματα αποδήμων και πολιτιστικής και θρησκευτικής διπλωματίας,Γιάννης Αμανατίδης,   κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας  με θέμα: «Διαδικασίες ένταξης του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης Άγιος Παύλος, σε αναπτυξιακά προγράμματα (όπως ΕΣΠΑ ή ΠΔΕ) ώστε να επεκταθεί κτιριακά και να προστεθούν οι 200 ή και περισσότερες αναγκαίες κλίνες στο νοσοκομείο, που χάθηκαν (λόγω μνημονιακών υποχρεώσεων το 2013) με το κλείσιμο του παραρτήματος ΠΑΝΑΓΙΑ», η οποία θα συζητηθεί την Παρασκευή 17.01.2020 στο πλαίσιο του Κοινοβουλευτικού ελέγχου της Κυβέρνησης. Η έναρξη της συζήτησης της επίκαιρης ερώτησης θα ξεκινήσει στις 09:00 και μεταδίδεται από το Κανάλι της Βουλής των Ελλήνων.

Ο κ. Αμανατίδης δήλωσε ότι “ως κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ διευθέτησε όλα τα προσκόμματα που υπήρχαν ως προς το ιδιοκτησιακό καθεστώς του νοσοκομείου και έγινε και η δήλωση εγγραφής του στο Κτηματολόγιο. Επειδή, όμως, είναι αδιαμφισβήτητες οι αυξημένες ανάγκες νοσηλείας στην περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης, οι οποίες πολλαπλασιάζονται, λόγω τουριστικής αιχμής, τους περισσότερους μήνες του χρόνου, ο υπουργός Υγείας θα πρέπει να ξεκινήσει τις διαδικασίες ένταξης σε αναπτυξιακά προγράμματα, γεγονός που επισημάνθηκε με ερώτησή μας στις 19 Νοεμβρίου, στην οποία και επανήλθαμε, ώστε αύριο στη Βουλή να δώσει επιτέλους απάντηση, στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα