Επίθεση της Άγκυρας στα «ρατσιστικά μυαλά» των Ελλήνων: «Ξέρετε πως θα σας συντρίψουμε & θα σας πετάξουμε στην θάλασσα»

30/1/20 | 0 | 0 | 280 εμφανίσεις

«Αυτά τα ρατσιστικά μυαλά ξέρουν καλύτερα από τον καθένα πως συντρίβουμε και κλωτσάμε στην θάλασσα αυτούς τους οποίους τολμούν να επιτεθούν στην σημαία μας».

EHA News@eha_news

🎥 VIDEO | Far-right Greek deputy of European Parliament tore the Turkish flag at the session on the situation of immigrants on the Greek islands.

Δείτε άλλα Tweet του χρήστη EHA News

Ο Έλληνας ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός νωρίτερα σε συνεδρία στο ευρωκοινοβούλιο, σχετικά με την κατάσταση των μεταναστών στα ελληνικά νησιά, έσκισε την τουρκική σημαία.

Στις Βρυξέλλες στην Γενική Συνέλευση του ευρωκοινοβουλίου, σε συνεδρία με τίτλο ¨Η ανθρωπιστική κατάσταση στα ελληνικά νησιά¨, εξετάστηκε η κατάσταση των παράνομων μεταναστών στην περιοχή.

Ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός αντέδρασε λέγοντας ¨Δεν ακούμε κανέναν να μιλά εδώ για την κατάσταση των Ελλήνων πολιτών. Όλοι μιλάνε για τους μετανάστες. Με τα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών τι θα γίνει;¨.

Ο κ.Λαγός υποστήριξε πως το 70% των Ελλήνων πολιτών είναι ενάντιοι στην λαθρομετανάστευση και ότι ο λαός της χώρας δέχεται επιθέσεις από μετανάστες.

Είπε επίσης, πως ¨Στη μια μεριά υπάρχει η Τουρκία, που κάνει ότι θέλει. Στην χώρα μας συρρέουν οι μετανάστες. Να λοιπόν η τουρκική σημαία, το μοναδικό που της αξίζει είναι αυτό, τίποτε άλλο¨ και έσκισε τη  χάρτινη τουρκική σημαία.

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/ellinotoyrkika/842830_epithesi-tis-agkyras-sta-ratsistika-myala-ton-ellinon-xerete

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    14/8/20 | (3 σχόλια)
    Το επεισόδιο με τις φρεγάτες είναι ήδη γνωστό. Προφανώς, οι Τούρκοι για λόγους ελέγχου της κοινής γνώμης ζήτησαν τη μη δημοσιοποίησή του. Και η ελληνική κυβέρνηση το αποδέχθηκε και το ζήτησε απο τους διαπιστευμένους συντάκτες. Έλα, όμως, που ο Ερντογάν ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας