Εξωτερική πολιτική με το Συμβούλιο Εφετών Χαλκίδας! Φαρσοκωμωδία με το πετρέλαιο του Ιράν που τώρα πρέπει να το επιστρέψουμε!!!

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Φαρσοκωμωδία με το πετρέλαιο του Ιράν που η ελληνική κυβέρνηση αποφάσισε να κατασχέσει από δεξαμενόπλοιο στην Κάρυστο! Η χωρίς όριο υποταγή σε ότι ζητήσουν οι Αμερικανοί «πονάει» πλέον την κυβέρνηση που διαπίστωσε ότι το Ιράν δεν αστειεύεται και δεν αντιδρά μόνο με διαβήματα. Τα δύο ελληνικά δεξαμενόπλοια που κατέλαβαν οι Φρουροί της Επανάστασης!

Τι έκανε η κυβέρνηση; Όπως είπε στη συνέντευξή του στο Militaire.gr , ο δημοσιογράφος Λεωνίδας Βατικιώτης ασκεί εξωτερική πολιτική με το …Εφετείο Χαλκίδας!

Το Συμβούλιο Εφετών Χαλκίδας έκανε δεκτές τις αντιρρήσεις που είχε καταθέσει ο νομικός εκπρόσωπος της ιδιοκτήτριας εταιρείας του φορτίου Παναγιώτης Χιωτέλης. Αφορούσαν τις διατάξεις της ανακρίτριας Χαλκίδας, δυνάμει των οποίων είχε γίνει η κατάσχεση και μετάγγιση των 107.000 τόνων ιρανικού πετρελαίου, που το «Lana» μετέφερε στις δεξαμενές του.

Οι αντιρρήσεις υποβλήθηκαν την Τρίτη και μολονότι η δίκη για την υπόθεση είχε αρχικά προσδιοριστεί για σήμερα Πέμπτη, η διαδικασία  επισπεύσθηκε .

Το Συμβούλιο Εφετών έκανε δεκτές τις αντιρρήσεις της ιρανικής πλευράς και κατά συνέπεια ακύρωσε τις διατάξεις της ανακρίτριας περί κατάσχεσης και μετάγγισης του φορτίου! Αυτό σημαίνει ότι το φορτίο του πετρελαίου που στο μεταξύ είχε μεταφερθεί στο μισθωμένο από τις ΗΠΑ δεξαμενόπλοιο «Ice Energy», θα πρέπει να επιστραφεί στο «Lana».

Οπερέτα…

https://www.militaire.gr/exoteriki-politiki-me-to-symvoylio-efeton-chalkidas-farsokomodia-me-to-petrelaio-toy-iran-poy-tora-prepei-na-to-epistrepsoyme/

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,400ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα