Εξαλλος ο Λοβέρδος με Γεροβασίλη και συνεργάτη: «Μη γελάς, μεγάλε…»

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΕΙΠΕ

 

 

 

 

 

 

 

 

Έξαλλος έγινε ο Ανδρέας Λοβερδος με την Ολγα Γεροβασίλη γιατί ενώ δήλωσε κώλυμα να απαντήσει σε ερώτηση του, ήταν στη βουλή και χειροκροτούσε τον Αλέξη Τσίπρα,  στην ομιλία του κατά την «Ωρα του Πρωθυπουργού».

«Ψεύδεται η υπουργός, είναι δυνατόν να λέει ότι είναι στο εξωτερικό ενώ ήταν εδώ προ 10 λεπτών; Είναι θεομπαίχτες και η Βουλή δεν πρέπει να το επιτρέψει… Λένε ψέματα μπροστά στα μάτια μας, αυλή τους είναι εδώ; Σπιτάκι τους; Κοροϊδεύουν τη Βουλή», φώναζε σε έξαλλη κατάσταση ο Ανδρέας Λοβέρδος.
Μάλιστα όταν είδε συνεργάτη υπουργού να γελά την ώρα που μιλούσε ξέσπασε περισσότερο:
«Κι εσύ να μην γελάς μεγάλε, είσαι εδώ γιατί συνοδεύεις υπουργό», του είπε, καλώντας τον υπουργό με τον συγκεκριμένο συνεργάτη να τον επαναφέρει στην τάξη.

«Να επαναφέρετε σε τάξη αυτό τον αυθάδη… Είσαι εδώ επειδή σε έχουν συνεργάτη και δεν έχεις κανένα δικαίωμα να φέρεσαι όπως στους φίλους σου! Ακούς; Να τον ανακαλέσετε σε τάξη… Όχι να μας κοροϊδεύουν και να μας δείχνουν ότι δεν μας ενδιαφέρει αν τους κοροϊδεύουν…».

Σε ό,τι αφορά στο κώλυμα που δήλωσε η Όλγα Γεροβασίλη, συνεργάτες του Ανδρέα Λοβέρδου έλεγαν ότι όταν ο/η υπουργός απουσιάζει στο εξωτερικό, η ερώτηση επί της ουσίας πηγαίνει στον κάλαθο των αχρήστων, ενώ κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει εάν το ταξίδι είναι στο εσωτερικό.

Η απάντηση της Γεροβασίλη

Η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης απάντησε στους ισχυρισμούς του Ανδρέα Λοβέρδου με δελτίο Τύπου που αναφέρει:

Με έκπληξη παρακολουθήσαμε τον Βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, κ. Ανδρέα Λοβέρδο, να επιτίθεται σήμερα στη Βουλή κατά της Υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγας Γεροβασίλη, για «δήθεν απουσία» της από τη διαδικασία συζήτησης Επίκαιρης Ερώτησης που είχε κατατεθεί.

Η Επίκαιρη Ερώτηση με αριθμό πρωτοκόλλου 506/20.2.2017 κατατέθηκε στις 20/2/2017 και υποβλήθηκε στο Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης στις 21/2/2017, ενώ ήταν γνωστό ότι η Υπουργός θα απουσιάζει σε επίσημο ταξίδι στη Γεωργία, όπου θα είχε επίσημες συναντήσεις με τον Πρωθυπουργό και την Υπουργό Δικαιοσύνης της Γεωργίας, αρμόδια για θέματα διοικητικής μεταρρύθμισης. Ο αρχικός προγραμματισμός προέβλεπε επιστροφή της Υπουργού στις 24/2/2017, ο οποίος εκτάκτως μεταβλήθηκε για το βράδυ της Πέμπτης, 23/2/2017.

Το γεγονός της απουσίας της Υπουργού στο εξωτερικό έγινε γνωστό σε επικοινωνία που είχε το γραφείο της Υπουργού κ. Γεροβασίλη με το γραφείο του κ. Λοβέρδου και συμφωνήθηκε η Επίκαιρη Ερώτηση να μην συζητηθεί την Παρασκευή 24/02/2017 όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Στο πλαίσιο της επικοινωνίας συμφωνήθηκε να υπάρξει νεώτερη συνεννόηση την επόμενη Παρασκευή μεταξύ των γραφείων της κ. Γεροβασίλη και του κ. Λοβέρδου, ώστε να επανακατατεθεί η Επίκαιρη Ερώτηση σε νεώτερο χρόνο, δεδομένου ότι, όπως ειπώθηκε από το γραφείο του κ. Λοβέρδου, ο ίδιος θα απουσίαζε σε ταξίδι στο εξωτερικό την επόμενη εβδομάδα.

Η οξεία αντίδραση για κάτι που ήδη γνώριζε και τα όσα ειπώθηκαν από τον κ. Λοβέρδο προκαλούν πραγματικά έκπληξη και δεν αποτελούν παρά απόπειρα φτηνού εντυπωσιασμού και, μάλιστα, μέσα στην αίθουσα του Κοινοβουλίου.

www.iefimerida.gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,400ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα