Εξαιρετική πρωτοβουλία του ΥΦΕΘΑ κ. Αλκ. Στεφανή για τα Στελέχη των ΕΔ

14/9/19 | 1 | 0 | 402 εμφανίσεις

Εξαιρετική πρωτοβουλία, του ΥΦΕΘΑ κ. Αλκιβιάδη Στεφανή, εφαρμόζει από σήμερα ένα πρωτοπόρο για τα χρονικά των Ενόπλων Δυνάμεων μέτρο, κατά την επίσκεψη του στη Ρόδο, θα δεχτεί σήμερα το πρωί, όσα Στελέχη επιθυμούν να του παρουσιάσουν, όλα όσα προβλήματα τους απασχολούν.
Η κίνηση αυτή του ΥΦΕΘΑ, είναι απόλυτα στην ορθή κατεύθυνση, θα πρέπει η εκάστοτε πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας, να γνωρίζει από πρώτο χέρι όλα όσα απασχολούν τα Στελέχη, μέχρι σήμερα που δεν λειτουργούσε αυτή η καινοτομία, οι πληροφορίες που είχε το υπουργείο για τα Στελέχη, ήταν μόνο από την στρατιωτική ηγεσία, η οποία όμως διαχρονικά για διάφορους λόγους, πολλά προβλήματα, τα έκρυβαν κάτω από το χαλί για να δείξουν αρεστοί ότι όλα πάνε καλά.
Επίσης σημαντικό είναι και ας μην κρυβόμαστε πίσω απο το δάκτυλο μας, ότι η κίνηση αυτή του ΥΦΕΘΑ, απομακρύνει τους Στρατιωτικούς από τα πολιτικά γραφεία, που προσέφευγαν αρκετοί Στρατιωτικοί, για λυθούν χρόνια προβλήματα τους, είτε συλλογικά είτε προσωπικά.
Εκείνο που αξίζει επίσης να σημειωθεί, είναι ότι βλέπουμε από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, να προσπαθεί να σταθεί δίπλα στο προσωπικό και να αφουγκραστεί τα προβλήματα του, αλλά αυτό άρχισε να ενοχλεί κάποιους, που όλα αυτά τα χρόνια είχαν μόνο εκείνοι τις προσβάσεις, σε ανώτατες βαθμίδες και όχι οι χαμηλόβαθμοι.

ΠΗΓΗ: enoplos.gr

http://infognomonpolitics.blogspot.com/2019/09/blog-post_141.html#more

Category: Ειδησεις

( 1 )

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. 1
    Grantaire says:

    Όχι μόνο εξαίρετη δέν είναι η πρωτοβουλία του ΥΦΕΘΑ κυρίου Στεφανή, αλλά προσβάλει ευθέως την στρατιωτική ιεραρχία. Όσο για τους προσφεύγοντες στα πολιτικά γραφεία στρατιωτικούς, αυτό είναι μιά υπαρκτή κατάσταση που υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει, μιά και δέν νομίζω ότι κανένα από τα στελέχη θα επαναπαυθεί στην ακρόαση του εξωκοινοβουλευτικού ΥΦΕΘΑ, εάν έχει προσβάσεις σε κάποιο υπουργικό Γραφείο. Καλό είναι ο κύριος Στεφανής και ο ΥΕΘΑ σε συνεργασία πάντοτε με την στρατιωτική ηγεσία, να κοιτάξουν τα χάλια των Ενόπλων Δυνάμεων που πάσχουν σε όλα, (αποδόσεις κλάσεων, μεγάλη ηλικία μονίμων στελεχών, εκπαίδευση, στέγαση στελεχών, οικονομικά κυρίως υπαξιωματικών, και τόσα άλλα).

Back to Top

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    Θα γράψω ένα αναλυτικό κείμενο λίγο αργότερα για τη Συμφωνία αλλά επιγραμματικά θα ήθελα να κάνω δύο τρείς επισημάνσεις. -Για να πει κανείς αν ήταν μια επιτυχημένη συμφωνία ή όχι πρέπει να προσδιορίσει το στόχο της χώρας. 1.-Αν στόχος ήταν ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας