Εξάρθρωση από το ΣΔΟΕ κυκλώματος που παρασκεύαζε το ναρκωτικό των τζιχαντιστών

3/3/17 | 0 | 0 | 470 εμφανίσεις

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ

Εξαρθρώθηκε από το ΣΔΟΕ πολυεθνικό κύκλωμα παρασκευής και διακίνησης ναρκωτικών δισκίων captagon, το οποίο είναι το ναρκωτικό των τζιχαντιστών, με έδρα την Αττική.  Της έρευνας προϊσταται το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών και Οπλων του ΣΔΟΕ ενώ συνέδραμαν και η Αστυνομία και το Λιμενικό. Το αποτέλεσμα ήταν η κατάσχεση συνολικού αριθμού 650.000 χαπιών captagon. Ως μέλη του εγκληματικού δικτύου συνελήφθησαν Ελληνες, Αλβανοί και Τούρκοι υπήκοοι, ενώ εντοπίστηκε και ένα παρασκευαστήριο – αποθήκη σε προάστιο της Αττικής (κατά πληροφορίες στη Νέα Πέραμο).

Είχαν προηγηθεί πολύμηνες έρευνες του ΣΔΟΕ που οδήγησαν στον εντοπισμό και την εξάρθρωση του κυκλώματος, το οποίο κατά πληροφορίες φέρεται να παρασκεύαζε τα ναρκωτικά χάπια σε παράνομο εργαστήριο στην περιοχή της Αττικής.

Υπενθυμίζεται ότι το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών και Οπλων του ΣΔΟΕ είχε τον περασμένο Ιούνιο κατάσχει μεγάλη ποσότητα αντίστοιχων ναρκωτικών χαπιών, τα οποία επίσης θεωρούνται ως τα ναρκωτικά που χρησιμοποιούν οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους.

“Kathimerini”

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    27/9/20 | (6 σχόλια)
    του Παντελή Σαββίδη Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο θα βρίσκεται από το Σάββατο το βράδυ στην Ελλάδα. Το γεγονός προκαλεί εντύπωση γιατί δεν διαφαίνεται κάποιος, ιδιαιτέρως, σοβαρός λόγος ο κ. Πομπέο να βρεθεί για άλλη μια φορά στην ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας