Εν μέσω τουρκικών προκλήσεων ο Κ.Μπακογιάννης έστειλε εισήγηση για την έγκριση του τζαμιού στον Βοτανικό

1/9/20 | 1 | 0 | 248 εμφανίσεις

Η τουρκική προπαγάνδα εδώ και καιρό έχει βασιστεί στ’ ότι η Αθήνα είναι η μοναδική πρωτεύουσα που δεν έχει τζαμί. Το «χατήρι» μάλλον της Άγκυρας φαίνεται πως θέλει να κάνει ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

Συγκεκριμένα καλείται το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων από τον Κώστα Μπακογιάννη να εγκρίνει την παραχώρηση του προαύλιου χώρου στον Βοτανικό από το Δημόσιο στο δήμο για να αναλάβει την καθαριότητα στους κοινόχρηστους χώρους.

Η προετοιμασία δηλαδή βρίσκεται στο φόρτε της για να μπορούν οι μουσουλμάνοι της Αθήνας να προσεύχονται στον Αλλάχ τους και στο Ισλάμ.

Για του λόγου το αληθές δείτε τα έγγραφα που στάλθηκαν στους δημοτικούς συμβούλους για να εγκρίνουν την ολοκλήρωση των εργασιών στο τζαμί που θα γίνει στην Αθήνα.

eisigisi_gia_temenos.pdf

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/aytodioikisi/910519_en-meso-toyrkikon-prokliseon-o-kmpakogiannis-esteile-eisigisi

Category: Ειδησεις

( 1 )

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. 1
    Σ.Α.Ν. says:

    Στα συλλογικά όργανα ο Πρόεδρος-Δήμαρχος εδώ – καλεί ,αλλά τα μέλη αποφασίζουν .Ας ”τρίψουν στη μούρη του που λέμε” την εισήγησή του Δημάρχου Αθηναίων κ.Μπακογιάννη -ιδαίτερα ο πατριωτικός Συνδυασμός του Σύριζα- ,για να αναβληθεί το θέμα ,λόγω της συγκυρίας.Δεν θα έχει όμως παράπονα ο κ.Ερντογάν ότι δεν προωθεί το θέμα ο κ.Μπακογιάννης.

Back to Top

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    23/1/21 | (0 σχόλια)
    του ΠΑΝΤΕΛΗ ΣΑΒΒΙΔΗ Μπορεί να περιμένει κανείς κάτι από την συνάντηση, τη Δευτέρα, των αντιπροσωπειών Ελλάδας και Τουρκίας για τις διερευνητικές; Όχι. Τότε, γιατί γίνεται; Για να σωθούν τα προσχήματα εκατέρωθεν. Ό,τι και να λέγεται το παιχνίδι είναι γεωπολιτικό. ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας