Εντοπίστηκε μονόλιθος και στη Νήσο Γουάιτ – Το μυστήριο συνεχίζεται 

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Το σίριαλ μυστηρίου με τον μονόλιθο συνεχίζεται. Mετά τον εντοπισμό του μεταλλικού αντικειμένου σε ΗΠΑ και Ρουμανία, βρέθηκε και στη Νήσο Γουάιτ.

Άγνωστο παραμένει ποιος εγκατέστησε το αντικείμενο στη συγκεκριμένη τοποθεσία, όμως έχει ξεσηκώσει κόσμο το γεγονός.

Το μυστήριο στη Γιούτα υπενθυμίζεται ότι λύθηκε: τέσσερις άντρες εντοπίστηκαν να μετακινούν τον μεταλλικό μονόλιθο.

Ο ψηλός, 3,6 μέτρων, μεταλλικός μονόλιθος βρέθηκε στις 18 Νοεμβρίου σε μια έρημο στη Γιούτα ερεθίζοντας τη φαντασία πολλών. Με το άκουσμα της είδησης περί μιας σφηνωμένης στο έδαφος κατασκευής μέσα σε σπηλιά κόκκινων βράχων, πολλοί αποφασισμένοι πεζοπόροι θέλησαν να τη δουν από κοντά.

Πριν από λίγες ημέρες τέσσερις άνδρες αποφάσισαν να σπρώξουν το μεταλλικό αντικείμενο στο έδαφος ώστε να σπάσει και στη συνέχεια να το μετακινήσουν με τη βοήθεια καροτσιού.

Ο 34χρονος φωτογράφος, Ρος Μπέρναρντς, ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας, άκουσε, μάλιστα, τον έναν να λέει «μην αφήσετε ίχνος του μονόλιθου».

Το τριγωνικό, πρισματικό μεταλλικό αντικείμενο, που καταχρηστικά αποκαλέστηκε «μονόλιθος», εντοπίστηκε τυχαία στα μέσα Νοεμβρίου, σε μια έρημο στη νότια Γιούτα, από υπαλλήλους που έκαναν από αέρος καταμέτρηση των προβάτων της περιοχής. Αφού προσγειώθηκαν, οι υπάλληλοι της υπηρεσίας δημόσιας ασφάλειας της Γιούτας εξέτασαν τον «μεταλλικό μονόλιθο» αλλά δεν κατάφεραν να βρουν «καμία σαφή ένδειξη για το ποιος μπορεί να τον τοποθέτησε εκεί» και γιατί.

Η ιστορία έγινε viral στο διαδίκτυο και πολλοί ήταν εκείνοι που επισήμαναν τις ομοιότητες του αντικειμένου με τους παράξενους, εξωγήινους μονόλιθους στην ταινία «2001, Οδύσσεια του Διαστήματος» του Στάνλεϊ Κιούμπρικ.

https://www.pronews.gr/x-files/941925_entopistike-monolithos-kai-sti-niso-goyait-mystirio-synehizetai

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα