Ενδεχομένως ΜΙΤατζήδες οι νεκροί αξιωματικοί στην Λιβύη…

23/2/20 | 0 | 0 | 217 εμφανίσεις

Του ξέφυγε του Ερντογάν !

Η δήλωση του Γενικού Προέδρου του κόμματος ΑΚΡ και ΠτΔ Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν που είπε ότι “Στη Λιβύη μερικοί στρατιωτικοί μας έπεσαν μάρτυρες”, αποκάλυψε ένα ακόμη σκάνδαλο. Αναφέρεται πως ο συνταγματάρχης Οκαν Αλτιναι σκοτώθηκε στο λιμάνι της Τρίπολης και η σορός του σιωπηλά μεταφέρθηκε και θάφτηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του.
Σύμφωνα με την ανάρτηση που έκανε στο Twitter, ο Μπατουχαν Τσολάκ-αρχισυντάκτης της εφημερίδας Γενιτσαγ, ο συνταγματάρχης Οκαν Αλτιναι σκοτώθηκε σε επίθεση των δυνάμεων του Χαφταρ στο λιμάνι της Τρίπολης.
Η σορός του μεταφέρθηκε στο Αϊδίνι και σιωπηλά έγινε η ταφή.
Σύμφωνα με στρατιωτικούς που ήταν σειρά του Αλτιναι στην Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών, η ταφή του έγινε σήμερα στο νεκροταφείο μαρτύρων Τελιντεντε στο Αϊδίνι.

Στο μήνυμα που δημοσιεύτηκε από τον Σύλλογο Αλληλοβοήθειας και Αλληλεγγύης Σειράς 1993,  αναφέρονται τα εξής : ¨Ο μάρτυρας μας κατά την τελετή ταφής δεν ήταν μόνος του, αλλά ήρθαν και μετείχαν στην τελετή πολλοί φίλοι του από Σμύρνη και Αϊδίνι .  Συλλυπητήρια προς το μεγαλειώδες τουρκικό έθνος, προς την οικογένεια του και προς  τους φίλους της σειράς του. Ανακοινώνεται προς όλους τους φίλους της σειράς μας με σεβασμό”.

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας