Εναλλακτικό δελτίο: πανεπιστήμιο, κατοικίδια, η επίμαχη γνωμάτευση της Γερμανικής Βουλής, μετανάστες στη Β. Ήπειρο, Ρούπελ.

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Ο Πρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Νικόλαος Παπαϊωάννου μιλά για τη λειτουργία του Πανεπιστημίου στην ψηφιακή εποχή και για το πως προδιαγράφεται το μέλλον της Ανώτατης εκπαίδευσης. Ο κ. Ν. Παπαϊωάννου ως καθηγητής Κτηνιατρικής υποστηρίζει, επίσης, πως δεν πρέπει να ανησυχούμε από τα κατοικίδια ζώα για μετάδοση του ιού. Γι αυτό ας μην τα φερθούμε βάναυσα.

Ο Πρέσβης ε.τ. Νικόλαος Κανέλλος σχολιάζει την εισήγηση της Επιστημονικής Επιτροπής της Γερμανικής Βουλής η οποία επιρρίπτει ευθύνες στην Ελλάδα για τη διαχείριση του θέματος της υβριδικής πίεσης της Τουρκίας στον Έβρο.

Ο Υποστράτηγος ε.α. και οικονομολόγος Γεώργιος Χατζηθεοφάνους θέτει το ζήτημα της εγκατάστασης χιλιάδων μεταναστών στην Αλβανία, στην περιοχή της Βορείου Ηπείρου για αλλοίωση της πληθυσμιακής σύνθεσης της περιοχής.

Θυμίζει, επίσης, τη μάχη του Ρούπελ με αφορμή την 6η Απριλίου, ημέρα της γερμανικής εισβολής στην Ελλάδα.

Ο δημοσιογράφος Κώστας Μπλιάτκας σκιαγραφεί το πως θα είναι η εκπαίδευση στο άμεσο μέλλον και επικαλείται αισιόδοξες προβλέψεις επιστημόνων σχετικά με τον κορονοϊό.

 

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα