“Ενέσκηψε κύμα Σημιτισμού” εν μέσω ελληνοτουρκικής κρίσης! Ο Κ.Φράγκος στους Διαξιφισμούς

Print Friendly, PDF & Email
spot_img

(Ειδησούλες και σχόλια ατάκτως ερριμμένα)

από τον Κων. Φράγκο

Αντί καλάντων

 • Η στήλη σας ψέλνει, άνευ μουσικής, μια… μπαλάντα του αθάνατου Γιώργη Σουρή (1883)

Τι να σου πω! Συχάθηκα να βλέπω τας Αθήνας

Συχάθηκα να μου μιλεί ο τάδε και ο δείνας

Συχάθηκα αιώνιες πολιτικές, μουρμούρες

Συχάθηκα των Υπουργών και υπαλλήλων μούρες

Συχάθηκα του βουλευτάς και τόσους κομματάρχας

Συχάθηκα του Στρατηγούς και τους Συνταγματάρχας

 • Παρακάτω όμως, εγώ ο εαυτούλης μου, τα «λέω» σε εξουσιαστές και μη, πάσης φύσεως. Άμεσα η έμμεσα.

Φινλανδία

 • Επανέρχομαι και σας ξαναδίνω το πορτραίτο αυτής της δροσιάς ανανέωσης της Κυβέρνησης της Χώρας. Είναι ένα μπουκέτο από νεαρές υπάρξεις με επικεφαλής – Πρωθυπουργό την ωραιότατη κ. Σάνα Μαρίν ετών 32, παρακαλώ!
 • Την Κυβέρνηση της Χώρας συγκροτούν 17 μέλη Υπουργοί: 12 γυναίκες και 5 άνδρες. Η Χώρα πετάει. Σε έρευνα των NewsWeek αναδείχθηκε ως η καλύτερη, πιο ανθρώπινη, Χώρα να ζει κανείς. Η Ελλάδα; 26η με το ζόρι, και αναλυτικά 17η στα θέματα Υγείας, 21η στην ποιότητα ζωής, 29η στο πολιτικό περιβάλλον. Το τελευταίο, λέει πολλά. Το «μικρό» Κυβερνητικό σχήμα του ΣΥΡΙΖΑ των 53 ατόμων, το διαδέχθηκε το «μικρότερο» Μητσοτάκη από 51 λαμπρούς Υπουργούς και Υφυπουργούς. Ας μην αναφερθώ στα «μιλιούνια» των αποκάτω…
 • Καλή επιτυχία κορίτσια… Βουρ… Μην στρέφετε το βλέμμα σας εδώ γιατί θα δείτε ψυχές και φάτσες μαραγκιασμένες και πωρωμένες. Βλαστούς του παλαιοκομματισμού και του πελατειακού συστήματος.

Υποκριτικά δάκρυα

 • Διαβάσατε κι ακούσατε πολλά, τελευταία; Για τις «αξιοκρατικές» αναθέσεις θώκων σε Νοσοκομεία κλπ.
 • Αρμόδιος Υπουργός, σχεδόν δακρύων, ανέλυσε ότι θα εξαντλήσει κάθε προσπάθεια το brain …. να γίνει Rebrain Greece…. Ολέ!
 • Τ’ άκουσαν συνάδελφοι του, ενθουσιάσθηκαν και ένας διόρισε τον τ. βουλευτή κ. Δ. Σταμάτη στο Ταμείο Παρακαταθηκών και ένας δεύτερος ένα συνταξιούχο του ΟΣΕ στην θέση Γενικού Δντη του Οργανισμού που απαιτεί οπωσδήποτε, μηχανικό, συγκοινωνιολόγο. Ξανά, ΟΛΕ!

Επιτυχής χειρισμός εθνικών θεμάτων

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ στην Ευρωβουλή κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης ενημερώνει την Πρόεδρο της ΕΕ κ. Φον Ντερ Λαϊεν (που πιάνει πουλιά στον αέρα) για τα Ελληνοτουρκικά. Σε ποια γλώσσα; Θα σας γελάσω. Ο Βαγγέλας ομιλεί πολλές, ιδιαίτερα τα «γαλλικά» Αθάνατη Ελλάς!

Ο Βαγγέλας από τη μία, ο Γεωργούλης από την άλλη, έκατσε η βάρκα.

Αλλά και επιτυχής χειρισμός οικονομικών

 • 1,5 έως 2 δις ετησίως χάνει το κράτος από το λαθρεμπόριο των καυσίμων που οσημέραι αυξάνεται. Οι υπηρεσίες ελέγχου και δίωξης είναι στελεχωμένες ανεπαρκώς γιατί αστυνομικοί ασχολούνται με την «φρούρηση» VIP’S.
 • Βενζίνες και πετρέλαια.

Εμείς τα κυνηγούμε γιατί έχουνε πολλά λεφτά

και μόρτικα περνούμε.

Λέει ένα παλαιότατο ρεμπέτικο του Μανίσαλη.

Η κ. Νίνα Κασιμάτη

 • Δεν θ’ ασχοληθώ με τους χαρακτηρισμούς που εκτόξευσε κατά των Αστυνομικών. Αυτή είναι, αυτά λέει. Θα σταθώ μόνο σε δύο σημεία:
 • Το πολύτιμο αυτό στέλεχος της Βουλής, φρουρείται από δύο Αστυνομικούς! Γιατί; Ποιος ο λόγος; Δύο αστυνομικούς που λείπουν από την προστασία των πολιτών.
 • Οι δύο, καθυβρισθέντες φύλακες-άγγελοι έστειλαν αμέσως – πάραυτα, αίτημα στο Υπουργείου Δημόσιας Αταξίας ν’ αντικατασταθούν προβληθέντες, η εποίησαν την νήσσαν; Απλό ερώτημα.

Καλώς τα παιδιά που μοιράζουνε λεφτά φορολογουμένων

 • Με 7εκ € ενισχύονται 36 εφημερίδες πανελλαδικώς κυκλοφορίας (με απόφαση των Υπουργών Σταϊκούρα, Σκυλακάκη, Πέτσα) των οποίων η συνολική κυκλοφορία δεν ξεπερνά τα 500.000 φύλλα.

Το παράδοξο είναι ότι πριμοδοτείται το ίδιο μια εφημερίδα με 300 εργαζόμενους με μία άλλη των 2! Το πράγμα είναι απλό: Δηλώνεις εκδότης εκδίδεις μία εφημερίδα των 50 φύλλων ανά εβδομάδα και εισπράττεις 200.000 (!!!) Είναι όντως τραγικό!

 • Οι συνδικαλιστές του ΥΠΠΟ πριμοδοτήθηκαν από την Υπουργό κ. Μενδώνη με 100.000 € για να οργανώσουν το Συνέδριο τους. Πάλι καλά. Παλαιότερα Συνέδριο μεγάλης, φαλιρισμένης, κρατικής Εταιρεία επροιμοδότείτο να οργανωθεί στη… Βιέννη σε πολυτελές ξενοδοχείο. Τον Αράπη κι αν λευκαίνεις…
 • 6.863.767 € δίδονται στα κόμματα ως δώρο, bonus, με το τέλος του 2019 για ερευνητικούς κι επιμορφωτικούς λόγους. Ώι, ώι, μαναμ – Όι, όι μάναμ. Το δωράκι αυτό παρέχεται με την 86337/5-12-19 απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών κ. Τάκη Θεοδωρικάκου. Είναι να τρελαίνεται κανείς…
 • Με απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών περικόπτεται ακόμη περισσότερο ο ΠΟΥ των ΕΔ. Κατά 20 εκ. €. Δεν περισσεύουν λεφτά από τις δωρεές σε κόμματα κι εφημερίδες. Ήθελα να μάθω πως και ποιους θα επιμορφώσει η Αρχηγός Φώφη και ο Πρόεδρος κ. Α. Τσίπρας
 • Στον κ. Μιχαλολιάκο δεν έδωσαν γιατί αυτός έχει ήδη επιμορφώσει τα στελέχη του.

Κύριε Υπουργέ Ν. Παναγιωτόπουλε

 • Την Παρασκευή 13 Δεκ. και κατά την συζήτηση της θρυλικής τροποποίησής για τα F-16 δηλώσατε «Η ΕΑΒ θα μετελιγχθεί  σε μία δυναμική Αμυντική Βιομηχανία».
 • Θα μου επιτρέψετε, κ Υπουργέ να διατυπώσω διαφορετική άποψη.

Η ΕΑΒ με την ανάληψη του έργου εκσυγχρονισμού των F-16 και κάτι άλλες «δουλίτσες» που της δίνει η L-M δεν πρόκειται, ουδέποτε να εξελιχθεί σε δυναμική βιομηχανία, αν δεν επιλύσετε ΑΠΑΞ και δια νόμου το θέμα της Διοίκησης της. Χρειάζεται αρετή και τόλμη. Αρετή, την έχετε, επιδείξατε τόλμη προκηρύξατε, τις θέσεις Προέδρου, Δντος Συμβούλου και 2-3 άλλες βασικές. Προκαλέσατε την συμμετοχή αξιόλογων τεχνοκρατών – managers, ειδικών στον τομέα. Παρακάμψατε δήθεν δυσχερείς και αντιρρήσεις κομματικών. Αν επανέλθετε στο μοντέλο των κομματικών λεγεωνάριων, αποτυχόντων βουλευτών κλπ. η αποτυχία είναι δεδομένη. Σας υπενθυμίζω ότι ευτελείς ασυνείδητοι προκάτοχοι σας είχαν διορίσει εκεί φροντιστηριάρχες και λαχανοπώλες. 

 • Ελπίζω ότι οι συνεργάτες σας θα σας έθεσαν υπόψη τα στοιχεία που έδωσαν στην δημοσιότητα οι ορκωτοί λογιστές για τη δύστυχη εταιρεία ( Καθ. 11/12)
 • Η Εταιρεία ενώ επιχορηγήθηκε με 600εκ.€ και διετία 2017-18 πέρυσι εμφάνισε ζημιές 40 εκ € μέσα από τον κύκλο εργασιών της που μόλις ξεπέρασε τα 500 εκ. €.
 • Όλα τα οικονομικά μεγέθη του 2018 μεταβλήθηκαν προς το δυσμενέστερο. Ιδού μερικά, συνοπτικά, στοιχεία Κέρδη προ φόρων 2017 (-13,88) 2018 (-39,57). Συσσωρευμένες ζημιές 2017 (-1476,63) 208 (-1515,44) κλπ.
 • Εν τω μεταξύ σημειώθηκαν προσλήψεις. Δικαιολογημένες ή όχι δεν γνωρίζω.
 • Όπως μαθαίνω, κι εύχομαι να διαψευσθώ, ετοιμάζεται ακόμη μία ομάδα «συναδέλφων» από τον κατάλογο «αναξιοπαθούντων πολιτικών της ΝΔ» για να πλαισιώσει τη διοίκηση της ΕΑΒ. Περιμένετε σωτηρία;
 • Τολμήστε και θα μείνετε στην ιστορία. Είναι εύκολο να πείσετε και τον κ. Πρωθυπουργό να συμφωνήσει.
 • Σας εύχομαι καλές γιορτές και κουράγιο.

Μπράβο Καρντάσηδες

 • Το πρώτο ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο MADE IN TURKEY, τύπου SAV, σχεδιασμένο από τον Ιταλικό Οίκο PINANFARINA εμφανίσθηκε στην Πόλη.
 • Ο κ. Ερντογάν θα το οδηγήσει διασχίζων την γέφυρα του Βοσπόρου OSURAY CAR BRIDE
 • Των ΕΛΒΟ γιατί την διαλύσατε ωρέ ασυνείδητοι απάτρηδες; Γιατί δεν βγαίνει κάποιος, δεν υπάρχει αυτός ο κάποιος, ο ένας, να ζητήσει ευθύνες; Επιτρέπεται, οι ολετήρες που κατέστρεψαν την αμυντική βιομηχανία της Χώρας να συγκροτούν σήμερα Ομίλους Προβληματισμού και να επιζητούν την επάνοδο τους στην Εξουσία; Αίσχος… Καλή Χρονιά.

Ενέσκηψε κύμα Σημιτισμού

 • Ο τ. Πρωθυπουργός, υπόλογος για σωρεία «κακοποιήσεων» των συμφερόντων της Χώρας επανέρχεται αρθογραφών μαχητικώς. Ελέγχει και κρίνει τους άλλους. Ο ίδιος ποτέ, μα ποτέ, δεν έκανε στοιχειώδη αυτοκριτική.
 • Από κοντά τα Σημιτάκια χειροκροτούν…  Ο καλύτερος Πρωθυπουργός που πέρασε ποτέ, λέει ο ένας (Κ. Παπαχρήστος) σημαντικές επιτυχίες είχε ο κ. Σημίτης σε ελληνοτουρκικό, όπως είναι Μαδρίτη (!!!) προσθέτει ο κ. Γ. Πρετεντέρης (Αμφότεροι στα ΝΕΑ).
 • Τι να πούμε τι, τι να τραγουδήσουμε, που λέει ο Μητσιάς.
 • Ευτυχώς βρέθηκε η καλή δημοσιογράφος κ. Έλενα Ακρίτα, που σπάνια τα μασάει» και τον έκραξε. (Έθνος 16/12).

Σημίτης: στο τελευταίο του άρθρο στα ΝΕΑ (14/12) ρίχνει όλες τις ευθύνες για τα Ελληνοτουρκικά στον Καραμανλή.

Διερωτώμαι: Δεν θυμάται τις μίζες σε Τσουκάτους, Τσοχατζόπουλους, Γιάννους και λοιπούς πατρικίους. Όταν το Χρηματιστήριο «έσκασε» στα χέρια του και πήρε τους πολίτες στον λαιμό του; Όταν παρέδιδε, ψυχρά τον Οτσαλάν στους εκτελεστές του. Τις αρπαχτές στα εξοπλιστικά. Ποιος βούλιαξε τη Χώρα με τους ανεξέλεγκτους Ο.Α. Προσθέτω: Ξεχάσατε, εξοχώτατε, που δώσατε γην και ύδωρ στους Τούρκους; (ΣΣ Σας εκθειάζει γι’ αυτό ο κ. Πρετεντέρης).

 • Ο Σημιτάκος όταν άκουσε την Αρχηγό κ. Φώφη να τον προτείνει για Πρόεδρο πέταξε τη σκούφια του, ελπίζει. Ξέρει ότι οι Έλληνες μασάνε χόρτο, είναι λωτοφάγοι και τολμά με θράσος. Στο βάθος η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ, η έλλειψη ΝΕΜΕΣΕΩΣ.

Κι από κοντά το αμίμητο ντουέτο ΜΠΕΝΙ – ΝΤΟΡΑΣ

Το Πάνελ ΜΠΕΝΙ – ΝΤΟΡΑ της προηγούμενης εβδομάδας όπου οι δύο κορυφαίοι υπερπατριώτες με την παρέα τους απωλέσαντες πάσα μνήμη, έδωσαν λύσεις στα ελληνοτουρκικά. Ε, ρε βρεγμένη σανίδα που τους χρειάζεται.

 • Οι δύο καταστροφικοί βροντόσαυροι της πολιτικής
 • Ο κ. Ε. Βενιζέλος δεν αφήνει εβδομάδα που να μην εκδηλώνει θορυβώδη εκδήλωση με τον «Κύκλο ιδεών του». Όταν ήταν Υπουργός Άμυνας, Οικονομικών και Πολιτισμού, σκέτος καταστροφέας. Τι να θυμηθούμε; Την διάλυση της Άμυνας, την ανάδειξη του ως χειρότερου ΥΠΟΙΚ της ΟΝΕ, την απόκρυψη της λίστας Lagarnd, την ανάλυση τραπεζικών λογαριασμών του Άκη ως αριθμούς τηλεφώνων, το όργιο των Ολυμπιακών αγώνων. Ο κ. ΕΒ ταλαιπωρεί τη Χώρα από το 1989. 30 χρόνια.
 • Η κ. Ντόρα Μπακογιάννη πλήρης πικρίας κι’ απογοήτευσης γιατί ο μικρότερος αδελφός της τα κατάφερε ενώ αυτή όχι, κάνει ότι μπορεί για να τον πλαγιοβάλει. Στη διαμάχη του για την Αρχηγία με τον Μεϊμαράκη υποστήριζε τον δεύτερο.

Βρίσκεται στην πολιτική ζωή 30 χρόνια, από το 1989. Ως ΥΠΕΞ του Καραμανλή απέτυχε οικτρά. Προχθές για να «κτυπήσει» την κυρία Πρωθυπουργού έσπευσε να καλέσει σε δείπνο τις βουλευτίνες της ΝΔ πριν απ’ αυτή υπό ποία ιδιότητα; Τι σωστό έπραξε η κ. Ντόρα ως ΥΠΕΞ,. Τι θέλει στη δημόσια ζωή η κ. Ντόρα μετά από μία φθοροποιό, για τη Χώρα, πορεία της γιατί δεν αποσύρεται; Για τους δύο ισχύει το «Αρχή άνδρα (γυναίκα) δείκνυσι». Έδειξαν ήδη τα κατορθώματα της. Τι ζητούν τώρα;

 • Την προηγούμενη Δευτέρα ομού και μαζί οργάνωσαν εκδήλωση στην Μεγάλη Βρετανία με θέμα «Οριοθέτηση θαλάσσιων ζώων στη Μεσόγειο και Ελληνοτουρκικές σχέσεις». Τους πήρε ο πόνος. Η κ. Ντόρα μάλιστα, πρότεινε αύξηση θητείας. Όταν την πετσόκοβέ το 2009 ο συνεργάτης της κ. Μεϊμαράκης, ποιούσε την νήσσαν.

Σημ. Ο κ.Ε. Αποστολάκης τι γύρευε μέσα σε αυτό τη νοσηρή και φυματική ατμόσφαιρα, Λάθος κ. Ναύαρχε;

Στρατιωτικό διπλωματική αποστολή δίχως στρατιωτικό

 • Σκορδαλιά χωρίς σκόρδο
 • 12μελής αποστολή στη Λιβύη υπό τον κ. Ν. Δένδια για να συζητήσει με ένα Στρατηγό κι’ ένα Ναύαρχο την κρίσιμη κατάσταση, χωρίς ένα στρατιωτικό
 • Καλή Χρονιά, again!

Αποχαιρετώντας τον Χρόνο

 • Θέλω να σταθώ σε ένα επεισόδιο που τάραξε τα ήσυχα νερά μεταξύ μεγάλων επιχειρησιακών φιρμών, αλλά σε λίγο, ξεχάστηκε.
 • Προ μερικών εβδομάδων με ανώνυμο, λίαν εκτεταμένο κείμενο – καταγγελία των ΝΕΩΝ (19 Νοε 19) η INTRACOM και προσωπικά ο κ. Κόκκαλης ομού και το ΥΕΘΑ εδέχοντο τα πυρά για κάποιο «τερατώδες» σκάνδαλο. Συγκεκριμένα η καταγγελία αναφερόταν σε σύμβαση του ΥΕΘΑ (Καμμένος 2017) με την εταιρεία (004Β/17) για επέκταση δικτύου επικοινωνιών υψηλών ταχυτήτων.
 • Στην συνέχεια αντιλλάγησαν «καυτές επιστολές» μεταξύ του κ. Κόκκαλη και Μαρινάκη με κυρίως θέμα τον … Ολυμπιακό. Έκτοτε ακολούθησε μακρά, του τάφου σιωπή. Μερικοί υπέθεσαν : Τα βρήκαν οι μεγάλοι…
 • Ο κ. Π. Καμμένος και τ. ΥΕΘΑ, ούτε φωνή ούτε ακρόαση!
 • Ωστόσο ο κ. Μαρινάκης επανέρχεται (Παραπολιτικά 21/12): Τρόμο έχουν προκαλέσει στον Σωκράτη Κόκκαλη οι αποκαλύψεις με τις τριγωνικές σχέσεις του με επιχειρήσεις.
 • Τι γίνεται; Θα μας ενημερώσετε;
 • Σταματώ εδώ, για το 2019, και εύχομαι αμφότερους τους «γίγαντες» χρόνια πολλά, αλλά και στο ΥΕΘΑ φυσικά. Και στον κ. Καμμένο οπωσδήποτε.
 • Ωστόσο η INTRACOM,  και γιατί να το κρύψομεν άλλωστε, τιμήθηκε από το Υπουργείο Εξωτερικών με το Χρυσό Βραβείο Εξαγωγικής Αριστείας Βιομηχανικού προϊόντος. Συγχαρητήρια.
 • Η στήλη αποχαιρετά τον εκπρόσωπο Τύπου της Intracom κ. Σωτήρη Παπαδημητρίου που αποχωρεί από την Υπηρεσία. Ευχές και υγεία Σωτήρη.

Νέα Προεδρία της Λυρικής

 • Η κ. Βέτα Παπαθανασοπούλου, με ένα πλουσιότατο βιογραφικό και τ. Σύμβουλος του Οργανισμού.
 • Θα μου πείτε «Ο κόσμος καίγεται κι εσύ ασχολείσαι με άριες, φαγγότα και Βέρντι;»
 • Απλά, εντελώς συνειρμικά θυμήθηκα ότι Γιωργάκης ως Πρωθυπουργός είχε διορίσει εκεί τον κ. Νίκο Μουρκογιάννη, μεσολαβητή στην αγορά από Ανδρέα Παπανδρέου, των F-16 (αγορά του αιώνα) από την General – Dynamics.

Οικογενειακός φίλος ο κ. Μουρκογιάννης.

 • Συμπτωματικά και ο έτερος μεσολαβητής, για τα Mirage , αλησμόνητος πρίγκηψ Κασόγκι ήταν οικογενειακός φίλος. Καλή χρονιά.

Ανακάλυψαν σκάνδαλο!!

 • Μια σειρά γελοίων, θηριωδών και νοσογόνων συκοφαντιών είδε το φως της δημοσιότητας την προηγούμενη εβδομάδα, με πρωτοσέλιδα εφημερίδας της Αντιπολίτευσης η οποία, μέχρι σήμερα, δεν μας είχε δώσει δείγματα κιτρινισμού.
 • Στόχος : ο επίτιμος Α/ΓΕΣ και νυν ΥΦΕΘΑ Στρατηγός κ. Αλκιβιάδης Στεφανής, Συντονιστής θεμάτων μεταναστευτικής πολιτικής. Υπήρξε ένας από τους καλλίτερους Αρχηγούς της τελευταίας 30ετίας. Άψογος, άοκνος, δημιουργικός, με ευρεία παιδεία. Άφησε πίσω του σπουδαίο έργο που το συνεχίζουν οι αντάξιοι διάδοχοι του. Ο κ. Πρωθυπουργός τον έχρισε συντονιστή των φορέων που ασχολείται με την μεγάλη πληγή του μεταναστευτικού.
 • Η δραστηριότης του φαίνεται ότι ενόχλησε ιδιαίτερα ανθρώπους που «σταδιοδρομούν» στην υπόθεση, ίσως και μερικές ΜΚΟ.
 • Δέχεται αήθη επίθεση για πτυχία, διπλώματα (και παπλώματα, όπως έλεγε ο Καραγκιόζης στο έργο Ο Καραγκιόζης Ντόκτορ). Αυτή η προσωπικότητα που λέγεται Αλκιβιάδης Στεφανής μήπως επελέγη στις κορυφαίες θέσεις λόγω πτυχίων, είχε ανάγκη σημαιών και τίτλων; Ή μηχανεύθηκε παραποίηση τους;
 • Με ενόχλησε ιδιαίτερα που ο ΣΥΡΙΖΑ αντί να τον στηρίζει, αφού αποτέλεσε επιλογή του και γνωρίζει τα πεπραγμένα του, πήρε το μέρος των λασπολόγων.
 • Δεν αντιλαμβάνονται μερικοί, δεν έχουν την στοιχειώδη νοημοσύνη να το αντιληφθούν, ότι αυτή τη στιγμή τα δημοσιεύματα αναδημοσιεύονται στην Τουρκία και τον «συμμαχικό» τύπο και εκθέτουν, γενικά τα στρατιωτικά στελέχη; Άνευ λόγου;

Μπράβο στους ΚΙΝΑΛηδες

 • Καταψήφισαν τον ΠΥ του Υπουργείου Άμυνας. Και καλά έκαναν. Έπληξαν την υποκρισία της Κυβέρνησης που «όλο κλαίει και πονεί» για την Πατρίδα μειώνει, ταυτόχρονα, τις αμυντικές δαπάνες εξασθενίζοντας την αποτροπή. Εξ άλλου τι την θέλουμε; Έχουμε το Διεθνές Δίκαιο, την ΕΕ και το ΝΑΤΟ. Μας τα λέει κάθε ημέρα ο κ. ΠτΔ.

Ευχές

 • Σε όλους τους φίλους που μου έστειλαν τις δικές τους. Στις ΕΔ και την πολιτική Στρατιωτική Ηγεσία του Στρατεύματος.
 • Θα ‘ρθουν καλλίτερες ημέρες, και καθώς λέει και ο μεγάλος συμπατριώτης μου Αρκάς, Νίκος Γκάτσος

Ναι, θα ‘ρθουν καλές ημέρες

μ’ όνειρα και οράματα

δίχως λόγους στα μπαλκόνια

κι άχρηστα προγράμματα

Για να ζήσει η Ελλάδα

τους καιρούς τους ύστατους

βρείτε τώρα ένα Καιάδα

και γκρεμοτσακίστε τους*

(όχι όλους φυσικά… Τις σαβούρες που είναι οι περισσότεροι).

Καλές γιορτές!

Από

Militaire News

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,741ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
24,200ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -spot_img

Τελευταία Άρθρα