Ελλιπή τα μέτρα προστασίας στα νοσοκομεία – Τι λένε στο MEGA γιατροί και νοσηλευτές

10/4/20 | 0 | 0 | 274 εμφανίσεις

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μικρές μάχες στον καθημερινό πόλεμο με τον κοροναϊό κερδίζουν οι έλληνες γιατροί και νοσηλευτές στα νοσοκομεία της χώρας. Οι ίδιοι μιλούν στο MEGA για τον κίνδυνο που αντιμετωπίζουν, καθώς δεν διαθέτουν τα κατάλληλα μέσα για να προστατευτούν

Μικρές μάχες στον καθημερινό πόλεμο με τον κοροναϊό κερδίζουν οι έλληνες γιατροί και νοσηλευτές στα νοσοκομεία της χώρας. Οι ίδιοι μιλούν στο MEGA για τον κίνδυνο που αντιμετωπίζουν, καθώς δεν διαθέτουν τα κατάλληλα μέσα για να προστατευτούν.

Με τις ελλείψεις να τους προκαλούν μεγάλη ανασφάλεια και να νιώθουν ότι ρίχνονται στη μάχη χωρίς όπλα, οι εργαζόμενοι στα ελληνικά νοσοκομεία υπενθυμίζουν ότι είναι οι πρώτοι που μολύνονται με κοροναϊό.

Ήδη, στην Κοζάνη διαπιστώθηκε θετική στον ιό μία νοσηλεύτρια της παθολογικής κλινικής. Από την ιχνηλάτηση βρέθηκαν θετικές και δύο βοηθοί θαλάμου.

Στο νοσοκομείο Άγιος Σάββας, θετικό ήταν το δείγμα μίας νοσηλεύτριας από τα χειρουργεία. Οι νοσούντες τίθενται εκτός μάχης, ενώ ήδη οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία είναι ελάχιστοι.

Η έλλειψη υλικού και προσωπικού είναι η αχίλλειος πτέρνα των εργαζόμενων στα ελληνικά νοσοκομεία, που παρά τις αντίξοες συνθήκες, καταφέρνουν να συγκρατήσουν την πανδημία.

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    15/1/21 | (0 σχόλια)
    Αλέξης Παπαχελάς Οι διερευνητικές συνομιλίες θα αρχίσουν σε μερικές ημέρες. Η Αγκυρα έχει ξεκαθαρίσει, με όσο μεγαλύτερη σαφήνεια μπορεί, πως θα θελήσει να βάλει στην ατζέντα τα ζητήματα της αποστρατιωτικοποίησης των νησιών και της ιδιοκτησίας ορισμένων νησίδων και βραχονησίδων. ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας