Ελλιπή τα μέτρα προστασίας στα νοσοκομεία – Τι λένε στο MEGA γιατροί και νοσηλευτές

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μικρές μάχες στον καθημερινό πόλεμο με τον κοροναϊό κερδίζουν οι έλληνες γιατροί και νοσηλευτές στα νοσοκομεία της χώρας. Οι ίδιοι μιλούν στο MEGA για τον κίνδυνο που αντιμετωπίζουν, καθώς δεν διαθέτουν τα κατάλληλα μέσα για να προστατευτούν

Μικρές μάχες στον καθημερινό πόλεμο με τον κοροναϊό κερδίζουν οι έλληνες γιατροί και νοσηλευτές στα νοσοκομεία της χώρας. Οι ίδιοι μιλούν στο MEGA για τον κίνδυνο που αντιμετωπίζουν, καθώς δεν διαθέτουν τα κατάλληλα μέσα για να προστατευτούν.

Με τις ελλείψεις να τους προκαλούν μεγάλη ανασφάλεια και να νιώθουν ότι ρίχνονται στη μάχη χωρίς όπλα, οι εργαζόμενοι στα ελληνικά νοσοκομεία υπενθυμίζουν ότι είναι οι πρώτοι που μολύνονται με κοροναϊό.

Ήδη, στην Κοζάνη διαπιστώθηκε θετική στον ιό μία νοσηλεύτρια της παθολογικής κλινικής. Από την ιχνηλάτηση βρέθηκαν θετικές και δύο βοηθοί θαλάμου.

Στο νοσοκομείο Άγιος Σάββας, θετικό ήταν το δείγμα μίας νοσηλεύτριας από τα χειρουργεία. Οι νοσούντες τίθενται εκτός μάχης, ενώ ήδη οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία είναι ελάχιστοι.

Η έλλειψη υλικού και προσωπικού είναι η αχίλλειος πτέρνα των εργαζόμενων στα ελληνικά νοσοκομεία, που παρά τις αντίξοες συνθήκες, καταφέρνουν να συγκρατήσουν την πανδημία.

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα