Ελεύθερος ο Μαγκουάιρ – Τι λέει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον αρχηγό της

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Ο Χάρι Μαγκουάιρ (με το καπέλο) εξέρχεται από την Εισαγγελία Σύρου (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / STR)

Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Χάρι Μαγκουάιρ αφέθηκε ελεύθερος σήμερα μετά την παρουσία του στην Εισαγγελία της Σύρου, όπου σύμφωνα με πληροφορίες δήλωσε αθώος στις κατηγορίες (πλημμεληματικού χαρακτήρα) που του αποδόθηκαν και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

Ο διεθνής αμυντικός, που συνελήφθη αργά το βράδυ της Πέμπτης (20/8) μετά από έναν καβγά στο νησί της Μυκόνου, όπου έκανε διακοπές μαζί με τη συζυγό του και κάποιους φίλους του παραπέμφθηκε στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Σύρου με την αυτόφωρη διαδικασία πλην όμως η δίκη του αναβλήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, για την Τρίτη 25 Αυγούστου.

Όπως αναφέρει το syrostoday.gr, σε βάρος του 27χρονου ποδοσφαιριστή ασκήθηκε ποινική δίωξη για σωματική βλάβη κατά συρροή και εξύβριση κατά συρροή. Επίσης κατά του Μαγκουάιρ και ενός φίλου του ασκήθηκε δίωξη και για το αδίκημα της δωροδοκίας υπαλλήλου. Ο άσος της Γιουνάιτεντ θα επιστρέψει στην Αγγλία καθώς δεν είναι υποχρεωμένος να παραστεί στη δίκη, όπου θα εκπροσωπηθεί στο δικαστήριο από τους συνηγόρους του.

Η ομάδα του, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε σημερινή ανακοίνωσή της για την υπόθεση αναφέρει τα εξής: «Μετά την εμφάνιση στο δικαστήριο σήμερα, σημειώνουμε την αναβολή της δίκης, για να επιτρέψει στη νομική ομάδα να εξετάσει τον φάκελο της υπόθεσης. Ο Χάρι δήλωσε αθώος στις κατηγορίες. Θα ήταν ακατάλληλο για τον παίκτη ή τον σύλλογο να σχολιάσει περαιτέρω, ενώ η νομική διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη».

pontos-news.gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα