Ελεύθερος ο δάσκαλος που παρενοχλούσε σεξουαλικά 10χρονες μαθήτριές του: «Τα κορίτσια με προσέγγισαν! Μια από αυτές ήθελε να…» – Σοκάρουν τα ερωτικά μηνύματα, που τους έστελνε!

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Σοκ προκαλεί στην εκπαιδευτική και μαθητική κοινότητα η απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα να αφήσουν ελεύθερο τον δάσκαλο ο οποίος έστελνε ερωτικά μηνύματα σε ανήλικες μαθήτριες.

Ο 48χρονος εκπαιδευτικός που εργάζεται σε σχολείο της Αναβύσσου αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του, με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα και χρηματική εγγύηση 5000 ευρώ. Επίσης του επιβλήθηκε ο όρος της απαγόρευσης προσέγγισης με τις παθούσες σε απόσταση κάτω των 500 μέτρων και επικοινωνίας μαζί τους με κάθε μέσο.

Οι κατηγορίες
Ο δάσκαλος διώκεται για το κακούργημα της κατάχρησης ανηλίκων που έχουν εμπιστευτεί στο δράστη να επιβλέπει ή να φυλάσσει κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση καθώς και για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας μέσω διαδικτύου, πληροφορικής ή άλλων τεχνολογιών ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει τα 15 έτη κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Η δράση του 55χρονου αποκαλύφθηκε όταν οι μαθήτριες έδειξαν τα αδιανόητα μηνύματα του δασκάλου τους σε συμμαθητές τους. Κάποια από τα παιδιά το ανέφεραν στους γονείς τους και έγινε επίσημη καταγγελία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δάσκαλος είναι και ο ίδιος πατέρας μαθήτριας 4ης Δημοτικού και ενός μικρότερου αγοριού.

Σοκ από τα ερωτικά μηνύματα που έστελνε στα κοριτσάκια
Τη στιγμή που τα μηνύματα τα οποία έστελνε στα μικρά κοριτσάκια βλέπουν το φως της δημοσιότητας και προκαλούν σοκ, ο ίδιος υποστήριξε ότι αυτό που τον ενδιέφερε ήταν να… είναι καλές στα μαθήματά τους.

–«Μακάρι να μπορούσαμε να είχαμε σχέση. Μου αρέσεις πάρα πολύ»
-«Κύριε με κάνετε και ντρέπομαι»
-«Αλήθεια λέω θα είμασταν μαζί» είναι ένας από τους διαλόγους που εντόπισαν έντρομοι οι γονείς των μικρών κοριτσιών στα κινητά τους τηλέφωνα.

Μάλιστα, ισχυριζόμενος ότι στόχος του ήταν η σωστή εκπαίδευση των κοριτσιών, ο 48χρονος άνδρας και πατέρας δύο παιδιών, υποστήριξε στην κατάθεσή του ότι «οι μαθήτριες των προσέγγισαν και μια από αυτές ήθελε να δείχνει μεγαλύτερη».

Μια ακόμα χαρακτηριστική συνομιλία μέσω Viber που δημοσιεύτηκε, έχει ως εξής:

-«Είσαι πολύ ωραίο κορίτσι»
-«Τι είναι αυτά που λέτε κύριε…» (το όνομα του δασκάλου);
-«Μη με λες κύριο, με σκοτώνεις…»

https://europost.gr/eleytheros-o-daskalos-poy-parenochloyse-sexoyalika-mathitries-10chrones-toy-ta/

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα