Ελεονώρα Μελέτη: Γιατί ‘αποκεφαλίστηκε’ από τον ALPHA;

2/11/20 | 0 | 0 | 504 εμφανίσεις

Μεγάλο θόρυβο έχει προκαλέσει στο τηλεοπτικό στερέωμα ο -κατά κυριολεξίαν- ‘αποκεφαλισμός’ της Ελεονώρας Μελέτη από το τηλεοπτικό κανάλι ALPHA, όπου η εκπομπή της κόπηκε μέσα σε λίγες ώρες χωρίς να της δοθεί καν η ευκαιρία για να χαιρετήσει το κοινό της. Βεβαίως, υπάρχει ένα δεδομένο: Η εκπομπή, δημοσιογραφικά και τηλεοπτικά δεν πήγαινε καλά. Τα νούμερα τηλεθέασης ήταν χαμηλά και πολλές φορές η ίδια η παρουσιάστρια αδυνατούσε να παρακολουθήσει, σε δημοσιογραφικό επίπεδο, την πορεία της επικαιρότητας, η οποία άλλωστε χτυπάει κόκκινο καθημερινά.

Η Μελέτη, θεωρείται ήδη ότι αποτελεί παρελθόν για τον ALPHA και αναζητεί άλλη τηλεοπτική στέγη. Για την θέση της έχει συζητηθεί ακόμη και το όνομα της Τατιάνας Στεφανίδου, χωρίς να έχει υπάρξει κάτι το συγκεκριμένο ακόμη μέχρι και αυτή την ώρα.

https://europost.gr/eleonora-meleti-apokefalistike-ton-alpha/

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    15/6/21 | (7 σχόλια)
    Από το 1988, όταν για τις ανάγκες της εφημερίδας "Θεσσαλονίκη" πραγματοποίησα το πρώτο μου ταξίδι σε Σκόπια και Βελιγράδι, έχω ταχθεί κατά της πολιτικής της γειτονικής χώρας. Βεβαίως, τάχθηκα και κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, κυρίως, διότι με αυτήν ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο