Εκατοντάδες μέλη Τουρκικής Νεολαίας φωνάζουν «Αλλάχου Ακμπάρ», μέσα στην Αγιά Σοφιά

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Συνεχίζονται οι προκλήσεις στο εσωτερικό της Αγιάς Σοφιάς καθώς μετά τις φθορές βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα δείχνει νεαρά παιδιά να φωνάζουν το ισλαμιστικό σύνθημα «Αλλάχου Ακμπάρ».Πρόκειται για μέλη του ιδρύματος TÜGVA ( Ίδρυμα Τουρκικής Νεολαίας), στο οποίο ο γιος του Τούρκου προέδρου, Μπιλάλ Ερντογάν, φέρεται να κατέχει ηγετική θέση. Το ίδρυμα είχε οργανώσει «Συνάντηση θερινών σχολείων Αγία Σοφία» μέσα στην Αγία Σοφία.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, κάποιος λέει στα παιδιά τη φράση «τεκμπίρ» και εκείνα όλα μαζί φωνάζουν «Αλλάχου Ακμπάρ» (Ο Αλλάχ είναι μεγάλος)».

Εκκολαπτόμενοι γκρίζοι λύκοι και φονταμενταλιστές, το πραγματικό πρόσωπο της νεοθωμανικής Τουρκίας.

otavoice.gr

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αγία Σοφία: Νέοι βανδαλισμοί και φθορές στην Αυτοκρατορική Πύλη

    Τελικά, θα το καταστρέψουν το μνημείο. Έτσι είναι ο τουρκικός πολιτισμός. Οι Τούρκοι είναι ο μόνος λαός, που όχι μόνο δεν δημιούργησε πολιτισμό, αλλά και το κατέστρεφε όπου τον έβρισκε.

    Η Αγία Σοφία είναι προστατευόμενο από την UNESCO μνημείο. Υπάρχει όμως ένας κανονισμός τής UNESCO, ο οποίος λέει ότι, αν το μνημείο αλλάξει χρήση/όψη απ’ αυτήν που είχε όταν καταχωρήθηκε στον σχετικό κατάλογό της, η UNESCO μπορεί να το διαγράψει απ’ αυτόν. Κι όμως, εκείνη συνεχίζει να το έχει στον κατάλογό της και να χρηματοδοτεί την συντήρησή του !! Δεν είδε, δεν άκουσε τίποτε, Τουρκία γαρ…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα