Ειρωνεύτηκε τον αντίπαλό του ο Σ.Τσιτσιπάς – Αντέδρασε όλο το γήπεδο

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

H συμπεριφορά του Στέφανου Τσιτσιπά το τελευταίο χρονικό διάστημα φαίνεται να έχει δημιουργήσει αρνητικό κλίμα απέναντί του, όπως φάνηκε και στην πρώτη του αναμέτρηση για το Australian Open.

Ο Έλληνας τενίστας ειρωνεύτηκε τον αντίπαλό του και έδειξε να μην τον υπολογίζει, με το γήπεδο να αντιδρά και τις κραυγές να ακούγονται μέχρι τους τηλεοπτικούς δέκτες. Οι θεατές ως υπεροπτικά τα όσα είπε με αποτέλεσμα να τον αποδοκιμάσουν.

«Στέφανε ο Σιμόν είναι στο τοπ 100 εδώ και 15 χρόνια έχει φτάσει στο Νο6 κι όμως σήμερα ήσουν ο απόλυτος κυρίαρχος. Σε εξέπληξε το σκορ;», ρώτησε ο παλαίμαχος τενίστας και νυν σχολιαστής αγώνων Τζιμ Κούριερ.

«Δεν ξέρω…», απάντησε αρχικά ο Τσιτσιπάς μ’ ένα τεράστιο χαμόγελο, προκαλώντας τα γέλια στην κερκίδα και πρόσθεσε εμφανώς αμήχανος: «Προφανώς δεν περίμενα έρθει τόσο εύκολα η νίκη, αλλά ήταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι από την πλευρά μου».

Αυτά τα λόγια προκάλεσε την αντίδραση του κόσμου με τον Τσιτσιπά να μην κρύβει την έκπληξη του και να λέει: «μάλλον τα έκανα θάλασσα».

Δείτε όλη την συνέντευξη

https://www.pronews.gr/athlitismos/alla-spor/961733_eironeytike-ton-antipalo-toy-o-stsitsipas-antedrase-olo-gipedo
spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα