Εικόνες από την εγκαταλελειμμένη αμερικανική βάση στη Μανμπίτζ της Συρίας – Φωτογραφίες, βίντεο

16/10/19 | 0 | 0 | 462 εμφανίσεις

ΚΟΣΜΟΣ

Το συνεργείο του RT Arabic κατάφερε να μπει στην αμερικανική στρατιωτική βάση στη Μανμπίτζ, στη Συρία, μετά την αποχώρηση των δυνάμεων και κατέγραψε πολλά «ξεχασμένα» αντικείμενα.

Τα αμερικανικά στρατεύματα έφυγαν βιαστικά από τη Μανμπίτζ, στη Συρία, καθώς όπως φαίνεται σε βίντεο που κατέγραψε το RT Arabic, οι αξιωματικοί έχουν αφήσει πίσω τους τόσο υλικό εξοπλισμό όσο και προσωπικά αντικείμενα.

Τις θέσεις που εγκατέλειψαν οι Αμερικανοί στρατιώτες, έσπευσε να καταλάβει ο Συριακός Αραβικός Στρατός. Το συνεργείο του RT Arabic, παρ’ όλα αυτά, ήταν από τα πρώτα που πέρασαν τους μεγάλους τοίχους και βρήκαν σχεδόν όλες τις δομές στη θέση τους (σκηνές και καλύβες).

Οι Αμερικανοί στρατιώτες φαίνεται πως έφυγαν εξαιρετικά βιαστικά, καθώς άφησαν πίσω τους πολλά προσωπικά αντικείμενα. Ο ιδιαίτερος εξοπλισμός πιθανώς έχει αποσυναρμολογηθεί.

Εγκαταλελειμμένη στρατιωτική βάση στη Μανμπίτζ της Συρίας
Εγκαταλελειμμένη στρατιωτική βάση στη Μανμπίτζ της Συρίας

Μέσα στις σκηνές βρέθηκε να τριγυρνά ένα σκυλάκι.

Σκυλάκι μέσα στην εγκαταλελειμμένη αμερικανική βάση στη Μανμπίτζ της Συρίας
Σκυλάκι μέσα στην εγκαταλελειμμένη αμερικανική βάση στη Μανμπίτζ της Συρίας

Πέρα, όμως, από το RT Arabic, στη στρατιωτική βάση εισήλθε και ο Ρώσος πολεμικός ανταποκριτής, Όλεγκ Μπλαχίν, δημοσιεύοντας διάφορα στιγμιότυπα στο Twitter του.

​Υπενθυμίζεται ότι ο Ντόναλντ Τραμπ έλαβε την απόφαση για απόσυρση των αμερικανικών στρατευμάτων από τη Μανμπίτζ λόγω της της τουρκικής επιχείρησης, με την κωδική ονομασία «Πηγή Ειρήνης», που βρίσκεται σε εξέλιξη.

https://sputniknews.gr/kosmos/201910164882300-amerikaniki-vasi-syria/

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    14/1/21 | (0 σχόλια)
    Εκ της Συντακτικής Ομάδας. Υπάρχουν αρκετές θεωρίες σχετικά με την επανάληψη της ιστορίας στο διάβα των αιώνων. Δε γνωρίζουμε ποιες από αυτές ευσταθούν, μα αυτό για το οποίο είμαστε σίγουροι είναι ότι το 2020, δυόμισι χιλιάδες χρόνια μετά τη Μάχη ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας