Πόσο μπορεί να κοστίζει μια μερίδα μουσακά σε ένα εστιατόριο; 10 ευρώ, 15 ευρώ ή μήπως ακόμα και παραπάνω;
Τριάντα τρία ευρώ, πλήρωσε Ελληνίδα τουρίστρια στο νησί της Σαντορίνης για μια μερίδα μουσακά, σύμφωνα με καταγγελία της στο CycladesLive.
«Μια μερίδα μουσακά μάς την χρέωσαν 33 ολόκληρα ευρώ! Το διανοείστε; Ενα κομμάτι μουσακά μια σταλιά. 33 ευρώ. Κι όταν ρώτησα γιατί τόσο ακριβά ρε παιδιά, ξέρετε τι απάντηση πήρα; Οτι “εδώ ειναι Σαντορίνη τι περίμενες”…» είπε η τουρίστρια στο CycladesLive.
https://hellasjournal.com/2024/07/edo-ine-santorini-ti-perimenes-mousakas-apo-chaviari-chreosan-mia-tapini-merida-33-evro-katangelia-touristrias/
Παραδοσιακός ελληνικός μουσακάς 3250γρ.
Οικογενειακό ταψί ελληνικού μουσακά, ένα από τα πιο αγαπημένα πιάτα, (3250 γρ) έτοιμο για ψήσιμο.
Συστατικά: μελιτζάνες, πατάτες, μοσχαρίσιος κιμάς και πλούσια σπιτική μπεσαμέλ με regato.
35,90 €