Εγκέφαλος και Τέχνη

24/3/21 | 0 | 0 | 322 εμφανίσεις

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΖΩΗ – ANIXNEUSEIS WEB TV ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ – 19.00 ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ Πώς αντιλαμβανόμαστε την τέχνη; Πώς δημιουργούμε τέχνη; Ποιες δομές και λειτουργίες του εγκεφάλου μας συμμετέχουν; Τη Δευτέρα στις 22 Μαρτίου θα είναι μαζί μας ο Ομότιμος Καθηγητής του ΑΠΘ, πρώην Προέδρος της Ελληνικής Εταιρείας για τις Νευροεπιστήμες και εξαιρετικός συγγραφέας κος Θανάσης Ντινόπουλος.

Η επιστημονική γνώση, η παιδαγωγική επάρκεια, η συγγραφική ικανότητα και η αμεσότητα του ομιλητή μας εγγυώνται μία ενδιαφέρουσα προσέγγιση για τον Εγκέφαλο και την Τέχνη. Μπορείτε να στείλετε τις ερωτήσεις που θα θέλατε είτε στο messenger το δικό μου, ή να τις καταθέσετε κατά τη διάρκεια της εκπομπής για να συμπεριληφθούν στη συζήτηση μας.

Category: Videos

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    12/5/21 | (3 σχόλια)
    Διαβάστε προσεκτικά το παραπάνω κείμενο. Η ελληνική πολιτεία αναγνωρίζει την διδασκαλία Μακεδονικής Γλώσσας και καταχωρεί στο Μητρώο Πολιτιστικών Φορέων του υπουργείου πολιτισμού την σχετική αίτηση. Η επωνυμία της Κίνησης: Μακεδονική Κίνηση Προώθησης της Μητρικής Γλώσσας "ΚΡΣΤΕ ΜΙΣΙΡΚΟΒ"! Υπο μία έννοια, ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας