Είναι και ευτελείς ψεύτες.

14/8/20 | 2 | 0 | 279 εμφανίσεις


Το τι συνέβη χθες στην Ανατολική Μεσόγειο είναι σε γενικές γραμμές γνωστό. Δύο φρεγάτες, μία ελληνική και μια τουρκική, συγκρούστηκαν.
Το ερώτημα είναι ποιά έπαθε ζημιές.
Πληροφορίες απο ελληνικές πηγές περιγράφουν το περιστατικό ως τουρκική πρόκληση στην οποία ελίχθηκε το πλήρωμα της ελληνικής φρεγάτας με αποτέλεσμα η τουρκική να υποστεί ζημιές.
Οι πηγές επιβεβαιώνονται απο το γεγονός ότι η ελληνική φρεγάτα (“Λήμνος”) πήρε μέρος στις σημερινές ασκήσεις με τους Γάλλους και έπλεε μια χαρά.
Ο ίδιος ο Ερντογάν καταδέχθηκε να πει ψέμματα για να παρουσιάσει διαφορετικά απο την πραγματικότητα το συμβάν.
Πάνω στο ψέμα έχουν οικοδομήσει έναν μύθο ισχύος.
Μην τους φοβάστε. Φωνάζουν για να ενισχύσουν το φρόνημά τους. Τα πόδια τους είναι πήλινα.

Category: Το σχόλιο της ημέρας

( 2 )

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. 1
  Σ.Α.Ν. says:

  ”ΜΗ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΕ ” Αυτό είναι το σωστό ,αλλά πόσοι ιστότοποι και σχολιαστές-και Απο-κόμματα- δεν το έκαναν βούκινο ,για να αμφισβητούμε την δική μας αλήθεια ;;;.
  Σε άλλη περίπτωση θα περιγελούσαμε τον κ.Ερντογάν ,-κοτζάμ Πρόεδρο της δυνατής Τουρκίας- να το επικαλείται.
  Καλή αυριανή.

 2. 2
  Επισκέπτης says:

  Αντί να ασχολούμεθα με παιχνιδάκια, το έγραψα και αλλού, προσπαθώντας να κρύψομε το πρόβλημα κάτω από το χαλί, καλό θα ήταν να αντιμετωπίσομε την κατάσταση στα ίσα.

  Ο καθηγητής Κ. Γρίβας λέει, όπως πάντα, τα πράγματα με τ’ όνομά των. Ας αποφασίσομε, θέλομε να συνεχίσομε να υπάρχομε, ναι ή όχι, κι ας αφήσομε τα παιδιαρίσματα με τα … “τρακαρίσματα” στην άκρη:

Back to Top

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

  24/9/20 | (3 σχόλια)
  Γιατί στη διαδικασία δόθηκε η ονομασία «διερευνητικές συνομιλίες»; Κατά μία άποψη επειδή οι δύο πλευρές είχαν πολλά χρόνια να συνομιλήσουν για την ουσία των ελληνοτουρκικών διαφορών κρίθηκε απαραίτητο να υπάρξει μία περίοδος ανταλλαγής απόψεων για τον εντοπισμό των εκκρεμών ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας