Είναι επίσημο: Οι ΑΝΕΛ δεν κατεβαίνουν στις εθνικές εκλογές

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες αποφάσισαν ότι δεν θα μετάσχουν στις εθνικές εκλογές.Από το πρωί της Κυριακής συνεδρίαζε υπό τον Πάνο Καμμένο το εθνικό συμβούλιο των ΑΝΕΛ, που κατέληξε τελικά ομόφωνα στην απόφαση να μην μετάσχει στις επικείμενες εθνικές εκλογές.

Μετά το πολύ κακό ποσοστό των ΑΝΕΛ στις ευρωεκλογές- συγκέντρωσαν 0,8% (45.149 ψήφους)- υπήρχαν οι πληροφορίες ότι το κόμμα δεν θα μετάσχει στις εθνικές εκλογές. Οι τελικές αποφάσεις όμως είχαν παραπεμφθεί για το εθνικό συμβούλιο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, που κατέληξε οριστικά στη στάση του κόμματος.

Καμμένος: Αναγνωρίζω τη νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη
Σε δηλώσεις που έκανε μετά τη συνεδρίαση του εθνικού συμβουλίου των ΑΝΕΛ, ο Πάνος Καμμένος εξέφρασε την ελπίδα να μπορέσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης να φέρει την αλλαγή που ψήφισε ο λαός.

Εισερχόμαστε σε μια νέα εποχή στην ελληνική πολιτική, ο ελληνικός λαός εξέφρασε την άποψή του. Έχει ψηφίσει για πολιτική αλλαγή. Αναγνωρίζω τη νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη και του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας στις Ευρωεκλογές και ειλικρινά ελπίζω ότι θα μπορέσει να επιφέρει την πολιτική αλλαγή που ψήφισε ο ελληνικός λαός. Πάντα πίστευα ότι η Ελλάδα χρειάζεται σταθερότητα και το ανέδειξα πριν από τις εκλογές», είπε μεταξύ άλλων ο Πάνος Καμμένος.

«Θα παραμείνω ενεργός»
Ο κ. Καμμένος δήλωσε ότι θεωρεί καθήκον του να δημιουργηθεί η σταθερότητα και ένα μέλλον ευημερίας για να επιστρέψουν στην Ελλάδα οι νέοι που έφυγαν κατά τη διάρκεια της κρίσης και υπογράμμισε ότι θα παραμείνει ενεργός.

«Για να γίνει αυτό χρειαζόμαστε χρόνο για να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις ευημερίας του ελληνικού λαού. Για το λόγο αυτό, οι Ανεξάρτητοι Ελληνες και εγώ σήμερα αποφασίσαμε να ανακοινώσουμε την απόφασή μας να μην μετάσχουμε στις βουλευτικές εκλογές που θα λάβουν χώρα τον επόμενο μήνα. Ακούσαμε τη φωνή του ελληνικού λαού. Είναι καθήκον μου να συνεχίσω να υπηρετώ τον ελληνικό λαό. Θα παραμείνω ενεργός», είπε ο κ. Καμμένος.

«Αφού σας υπηρέτησα ως ενεργό μέλος του κοινοβουλίου και της κυβέρνησης για 27 χρόνια, ξέρω ότι σήμερα, μπορώ να σας είμαι περισσότερο χρήσιμος εκτός κοινοβουλίου παρά εντός. Εργαζόμενος με άλλες πατριωτικές δυνάμεις, θα δημιουργήσουμε μια κίνηση αδιάκοπης διαρκούς αλλαγής. Θα βάλουμε την Ελλάδα μπροστά», κατέληξε ο πρώην υπουργός Αμυνας.

Πηγή: iefimerida.gr

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μα να μη αναφερθει ο κ.Καμμενος καθολου στην Συμφωνια των Πρεσπων για την οποιαν τοσα ”κατεμαρτυρησε” εις βαρος του κ. Κοτζια;;;.
    Πως εξηγειται ;;;.
    Και ομως θα ηρεμουσαν και η δικη του ”πατριωτικη” ψυχη και οι ψυχες των άδολων ψηφοφορων του , κυριως των Βορειοελλαδιτων- Μακεδονων , που ηταν και η πλειοψηφια.
    Ελπιζεται αν χρειασθει να υποστηριξει τις εις βαρος του κ. Κοτζια καταγγελιες του, μια που και οι δυο θα ειναι εκτος της νεας Βουλης, κατι που θα χρησιμευσει και στην αμφισβητηση -μεχρις ακυρωσεως – της Συμφωνιας των Πρεσπων,εφοσον αποδειχθει οτι ”χρηματισθηκε” ο υπογραψας αυτην κ. Κοτζιας.
    Αν κατι εμεινε απο την 4ετια 2015-19 ειναι οτι μεχρι σημερα υπηρχαν δυο αρχηγοι κομματων (Ποταμιου, ΑνΕλ) , που συνεπραξαν με τον ΤσιπροΣυριζα στην Συμφωνια των Πρεσπων και τωρα δεν υπαρχουν καθολου .
    Πολιτικος κηλερ ο κ. Τσιπρας .
    Ποιος σκεπτεται να συμπραξει μαζι του μετα τις προσεχεις εκλογες , που θα βολοδερνεται στην Αντιπολιτευση ;;; .
    Η 4ετια τον εξεθεσε και μαζι του πηρε στον λαιμο του και τους κ.κ. Καμμενο και Θεοδωρακη, που θα αποτελουν παραδειγμα προς αποφυγην για τους μελλοντικους πολιτικους ,ισως και δυο γενεών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα