Είναι αυτή η 36χρονη Κινέζα μεταφράστρια η αιτία χωρισμού του Μπιλ και της Μελίντα Γκέιτς; Φούντωσαν οι φήμες, η ίδια διαψεύδει [εικόνα]

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -


Φούντωσαν οι φήμες ότι αυτή η Κινέζα είναι η αιτία του χωρισμού του Μπιλ με την Μελίντα Γκέιτς
ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΡΣΕΝΙΟΥ
06/05/2021  10:13
Η είδηση του χωρισμού του Μπιλ Γκέιτς από τη σύζυγό του Μελίντα μετά από 27 χρόνια γάμου έχει προκαλέσει σοκ στη διεθνή κοινότητα και όλοι ψάχνουν να βρουν τον λόγο που τους οδήγησε στην απόφαση αυτή.

Μεταξύ των θεωριών είναι και το ενδεχόμενο ενός τρίτου προσώπου. Στην προκειμένη περίπτωση, έχει ακουστεί το όνομα της 36χρονης Ζε «Σέλι» Γουάνγκ, μιας Κινέζας διερμηνέως, η οποία αναγκάστηκε να αρνηθεί τις διαδικτυακές και ανυπόστατες φήμες.

Η 36χρονη αρνείται τις φήμες
Η 36χρονη έκανε χθες μία ανάρτηση στο Weibo, το κινεζικό αντίστοιχο του Twitter, αρνούμενη τις «αβάσιμες φήμες» πως είχε σχέση με τον Μπιλ Γκέιτς. «Αρχικά πίστευα ότι η φήμη θα διαλυόταν καθώς προέρχεται από αβάσιμες πηγές, αλλά δεν περίμενα να γίνει τόσο τρελή», έγραψε στα κινεζικά. «Σας ευχαριστώ για την ανησυχία σας τις τελευταίες 24 ώρες μέσω προσωπικών μηνυμάτων αλλά και τους φίλους που με βοήθησαν να διαλύσω τις φήμες αυτές».

Η 36χρονη Ζε «Σέλι» Γουάνγκ
Η Γουάνγκ, η οποία ζει στο Σιάτλ και είναι άγαμη, είναι επιτυχημένη επαγγελματίας μεταφράστρια που έχει εργαστεί για το Yale School of Management και το Harvard Business School, καθώς και για το Ίδρυμα Gates.

Ο Μπιλ Γκέιτς, με περιουσία 130 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ανακοίνωσε τον χωρισμό του σε κοινή δήλωση με τη Μελίντα τη Δευτέρα, αλλά η έλλειψη εξήγησης του ζευγαριού για τον λόγο του χωρισμού οδήγησε σε ανεξέλεγκτες εικασίες.


Το όνομα της Γουάνγκ έχει γίνει δημοφιλές στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης της Κίνας, καθώς την συνδέουν με τον Μπίλ Γκέιτ

Την ίδια ώρα, δεν είναι σαφές τι οδήγησε τη Γουάνγκ να γίνει στόχος φημών, εκτός από φωτογραφίες που έχει αναρτήσει στο διαδίκτυο για τις μεταφραστικές της δουλειές για το Ίδρυμα Gates, αλλά η συγκεκριμένη φήμη εξαπλώθηκε ραγδαία στα κινεζικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Λι Ντονγκλέι, η οποία είναι φίλη με τη Γουάνγκ, σοκαρίστηκε από τις φήμες και μίλησε προς υπεράσπισή της σε μια ανάρτηση σε ένα μπλογκ. «Είναι πρώην συνάδελφός μου, ένα πολύ καλό κορίτσι και ένα άτομο που θαυμάζω. Δεν πιστεύω ότι θα μπορούσε ποτέ να εμπλακεί στον γάμο άλλων ανθρώπων», έγραψε. «Νομίζω ότι η Γουάνγκ Ζε δεν μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο».

Σύμφωνα με τη Λι, η Γουάνγκ μεγάλωσε στην κινεζική πόλη Γουανγκζού και αργότερα μετανάστευσε στις Ηνωμένες Πολιτείες. Από το 2006 έως το 2008 ήταν ιδιοκτήτρια ενός εστιατορίου στο Πρόβο της Γιούτα, σύμφωνα με το προφίλ της στο LinkedIn που έκτοτε έχει διαγραφεί.

Οι σπουδές της Γουάνγκ
Η Γουάνγκ φοίτησε στο Πανεπιστήμιο Brigham Young και έλαβε πτυχίο στα οικονομικά το 2007. Μιλώντας άπταιστα κινεζικά, καντονέζικα και αγγλικά, συνέχισε τις σπουδές της στη διερμηνεία συνεδρίων στο Ινστιτούτο Διεθνών Σπουδών Monterey και αργότερα δούλεψε ως διερμηνέας για το ινστιτούτο τον Σεπτέμβριο του 2012. Όσο ήταν στο Ινστιτούτο Monterey, εργάστηκε σε διάφορες εκδηλώσεις για συνέδρια TED και αργότερα συνέχισε στην επίβλεψη μιας ομάδας διερμηνέων. Η δουλειά της για το Ίδρυμα Γκέιτς φαίνεται πως ήταν ανεξάρτητη.

Η Γουάνγκ εκτός από διερμηνέας και μεταφράστρια, εργάστηκε και ως αεροσυνοδός
Εκτός από την καριέρα της ως διερμηνέως, η Γουάνγκ εργάστηκε επίσης ως αεροσυνοδός για την Delta Airlines, σύμφωνα με τις δημοσιεύσεις της στα social media. Πριν από την πανδημία, εργαζόταν σε πτήσεις μεταξύ των ΗΠΑ και της Σαγκάης. Σύμφωνα με τη φίλη της, η Γουάνγκ έκανε επίσης μαθήματα για να αποκτήσει άδεια πιλότου πριν από δύο χρόνια. «Υποθέτω ότι κάποιοι άνθρωποι στήνουν κουτσομπολιά για το “ο Γκέιτς απάτησε τη γυναίκα του με μία όμορφη Κινέζα” μόνο και μόνο επειδή είδαν φωτογραφίες του έργου της Γουάνγκ Ζε στο Ίδρυμα Gates και είδαν πως ήταν μια όμορφη Κινέζα και ανύπαντρη», έγραψε η Λι στην ανάρτησή της. «Δεν ενδιαφέρονται καθόλου για τη συκοφάντηση ενός αθώου κοριτσιού και της οικογένειάς της από τέτοιες φήμες», πρόσθεσε.

Έχει επίσης κάνει μαθήματα για να βγάλει άδεια πιλότου

Άγνωστο τι οδήγησε στην υπόθεση πως είναι η αιτία του χωρισμού των Γκέιτς
Τι ακριβώς προκάλεσε το διαζύγιο Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς παραμένει ασαφές. Η Μελίντα είχε μιλήσει στο παρελθόν για τη διστακτικότητα του Μπιλ να παντρευτεί και είχε περιγράψει επίσης μια ασυνήθιστη «συμφωνία» που είχαν κάνει, σύμφωνα με την οποία ο ιδρυτής της Microsoft μπορούσε να περνά ένα Σαββατοκύριακο κάθε χρόνο με την πρώην σύντροφό του.

Στην αίτησή της για το διαζύγιο, η Μελίντα λέει ότι δεν θα χρειαστεί συζυγική υποστήριξη, δηλαδή δεν θα ζητήσει διατροφή από τον Μπιλ, αλλά πιθανόν να έχει ήδη επιτευχθεί μια ιδιωτική διαπραγμάτευση σχετικά με το μοίρασμα της περιουσίας.

Οι δικηγόροι του ζευγαριού σοκαρίστηκαν με το γεγονός ότι δεν είχαν κάνει προγαμιαίο συμβόλαιο, δεδομένου ότι ο Μπιλ Γκέιτς ήταν ήδη δισεκατομμυριούχος σε ηλικία 31 ετών το 1987, τη χρονιά που γνώρισε τη Μελίντα.

Πηγή: iefimerida.gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα