Δύο άγριες δολοφονίες στο κέντρο της Αθήνας

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Νεκροί δύο ηλικιωμένοι

Δύο άγριες δολοφονίες στο κέντρο της Αθήνας
 Με διαφορά λίγων ωρών εντοπίστηκαν νεκροί μέσα στα διαμερίσματά τους δύο ηλικιωμένοι άνδρες στο Κέντρο της Αθήνας.

Ο πρώτος, ηλικίας 75 ετών, βρέθηκε σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, ενώ ο δεύτερος, ένας γιατρός ηλικίας 70 ετών φαίνεται ότι άνοιξε την πόρτα στους δολοφόνους του.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση συνελήφθησαν ένας Έλληνας και ένας Ρουμάνος, οι οποίοι εντοπίστηκαν από την ομάδα ΔΙΑΣ να επιχειρούν να διαφύγουν.

Έπειτα από μάχη οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ κατάφεραν να συλλάβουν τους δυο δράστες της δολοφονίας του 70χρονου συνταξιούχου γιατρού. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες κάτοικος μετά τις εκκλήσεις για βοήθεια που άκουσε από τον ηλικιωμένο άνδρα ειδοποίησε την αστυνομία.

Άμεσα άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έφτασαν στην οδό Μάρνη 25 και ανέβηκαν στον έκτο όροφο. Οι δράστες που ήταν εκείνη την ώρα μέσα ατο διαμέρισμα του γιατρού άκουσαν τους αστυνομικούς και προσπάθησαν να ξεφύγουν. Οι ανδρες της ομάδας ΔΙΑΣ τους αντελήφθησαν και τους καταδίωξαν. Μάλιστα ένας από τους δυο απείλησε τους αστυνομικούς με μαχαίρι, ωστόσο οι άνδρες της ΕΛΑΣ κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τόσο τον ίδιο όσο και το συνεργό του. Ο άτυχος γιατρός είχε δεθεί χειροπόδαρα από τους δύο άνδρες. Οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες και προσπάθησαν να επαναφέρουν τον 70χρονο γιατρό. Τελικά όμως δεν τα κατάφεραν.

Λίγη ώρα νωρίτερα, ένας 75χρονος είχε βρεθεί δολοφονημένος στο διαμέρισμά του στην οδό Αλκαμένους στην περιοχή του Αγ. Παντελεήμονα.

Το πτώμα βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη, σε ύπτια θέση στο πάτωμα του υπνοδωματίου του.

newsbeast.gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα