Δραματικό βίντεο από τον Τούρκο αρχιμαφιόζο Σεντάτ Πεκέρ, που ξεμπροστιάζει το καθεστώς Ερντογάν: «Κινδυνεύω να με δολοφονήσουν!»

22/6/21 | 0 | 0 | 216 εμφανίσεις

Νέο βίντεο ανέβασε ο Τούρκος «αρχιμαφιόζος» Σεντάτ Πεκέρ, όπου, μεταξύ άλλων, λέει ότι ο λόγος που είχε καιρό να το κάνει ήταν λόγω συστάσεων των αρχών της χώρας στην οποία βρίσκεται, και προαναγγέλλει νέα βίντεο.

Το βίντεο τιτλοφορείται «το μεγαλείο της νίκης μετριέται από τη δυσκολία του αγώνα», και ο ίδιος λέει πως «κάποιοι από τους φίλους μας είπαν ότι πέθανα ή ότι ήμουν στη φυλακή. Επίσης είπαν ότι άλλοι έκαναν αυτές τις αναρτήσεις εκ μέρους μου. Σε αυτή την περίπτωση, ένιωσα υποχρεωμένος να γυρίσω αυτό το βίντεο».

Μεταξύ άλλων, λέει ότι υπάρχει «διεθνής κίνδυνος ασφαλείας, ήμουν στον κόκκινο, και ήμουν σε κίνδυνο δολοφονίας» και έπραξε έτσι με βάση τους νόμους της χώρας όπου βρίσκεται. Ωστόσο, πρόσθεσε πως «θα τους τρελάνω όλους. Όπως σας υποσχέθηκα, ορκίζομαι θα σας τρελάνω όλους».

Επίσης, είπε ότι η κατάσταση ως προς την απειλή προς τη ζωή του θα επανεξεταστεί σε 15 ημέρες και θα ληφθεί απόφαση για το επόμενο βήμα.

https://europost.gr/dramatiko-vinteo-ton-toyrko-archimafiozo-sentat-peker-poy-xemprostiazei-to/

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    23/7/21 | (0 σχόλια)
    Οι Αττίλες, με τον προχθεσινό, είναι τέσσερις. 1ος 20 Ιουλίου 1974 2ος 14 Αυγούστου 1974 3ος 14 Νοεμβρίου 1983 (Ανακήρυξη ψευδοκράτους) 4ος 20 Ιουλίου 2021 Η Τουρκία προχωρά και εμείς μετράμε. Συνήθης τακτική από τότε που, ουσιαστικά, παραδοθήκαμε. Το καθεστώς της Αμμοχώστου είναι διαφορετικό ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο