Δημοσκόπηση: Συντριπτικό «ναι» στην ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων -Και από το 43% των ψηφοφόρων ΣΥΡΙΖΑ

26/9/20 | 1 | 0 | 271 εμφανίσεις

ΤΗΣ GPO


Αεροσκάφος τύπου Rafale / Φωτογραφία: EUROKINISSI
«Ναι» στην ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων λέει η πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών, σύμφωνα με δημοσκόπηση της GPO.

H δημοσκόπηση, που έδειξε επικράτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έναντι του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ και ισχυρό προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, περιείχε και ένα ερώτημα για τους στρατιωτικούς εξοπλισμούς.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση για τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού για την εξοπλιστική ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων, το 64,2% των ερωτηθέντων τις αξιολόγησε ως «θετικές/μάλλον θετικές». Το 28,8% χαρακτήρισε τις εξαγγελίες «αρνητικές/μάλλον αρνητικές».

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που έγινε για λογαριασμό του voria.gr, υπέρ των εξαγγελιών για τους εξοπλισμούς τάσσεται το 88,7% των ψηφοφόρων της ΝΔ (κατά το 8,7%), αλλά και το 43,3% αυτών του ΣΥΡΙΖΑ (κατά το 51,1%).

Το γράφημα του εν λόγω ερωτήματος της δημοσκόπησης:

Πηγή: GPO/VORIA.GR
Πηγή: iefimerida.gr

Category: Ειδησεις

( 1 )

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. 1
    George Maglaras says:

    Ότι σχεδόν 30% των ελληνόφωνων ιθαγενών δεν βλέπουν τι συμβαίνει και δεν καταλαβαίνουν το διακύβευμα για τον Ελληνισμό και το κράτος είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ανησυχητικό. Δυστυχώς έχουμε εκφυλλιστεί, εκμαυλιστεί και αλλοτριωθεί σε σημείο χωρίς επιστροφή. Η θετική απάντηση έπρεπε να είναι κοντά στο 90%.

Back to Top

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    19/10/20 | (1 σχόλια)
    ΠΕΤΡΟΣ ΛΙΑΚΟΥΡΑΣ* 18.10.2020 • 09:59 Η νέα ΝAVΤEX της Τουρκίας για την έξοδο του «Ορούτς Ρέις» κατέδειξε τα όρια της δεσμευμένης περιοχής, που εκτείνονται νοτίως του σημείου που απέχει 6,5 ν.μ. από το σύμπλεγμα Μεγίστης/Καστελλορίζου. Πρόκειται για περιοχή υφαλοκρηπίδας από ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας