Δεν παίρνει αποστάσεις από τις μηνύσεις Καμμένου η κυβέρνηση

12/1/17 | 0 | 0 | 392 εμφανίσεις

Δεν παίρνει αποστάσεις η κυβέρνηση από τις μηνύσεις του Πάνου Καμμένου που οδήγησαν στις συλλήψεις του εκδότη και του διευθυντή των «Παραπολιτικών». Ο Δήμήτρης Τζανακόπουλος κλήθηκε να απαντήσει επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις για το ζήτημα, σχολιάζοντας πως στην πολιτική αντιπαράθεση δεν πρέπει να εμπλέκονται ανήλικα παιδιά.

Στην πρώτη απάντησή του για το ζήτημα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος παρέθεσε τα περιστατικά που έλαβαν χώρα, οδηγώντας τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, στην κατάθεση μηνύσεων κατά των Κουρτάκη και Τζένου.

Σε επαναληπτική ερώτηση επί του θέματος, τόνισε: «Όταν πρόκειται περί ζητημάτων ανηλίκων, που πρέπει να πάνε στο σχολείο τους την επόμενη μέρα, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Να μην τα μπλέκουμε στην πολιτική αντιπαράθεση, όσο σφοδρή κι αν είναι».

Και κατέληξε λέγοντας για τους δύο δημοσιογράφους: «Δεν είχαν τη στοιχειώδη αξιοπρέπεια να συγκεκριμενοποιήσουν τις αναφορές τους», εννοώντας πως οι κ.κ. Τζένος και Κουρτάκης δεν αποσαφήνισαν αν ο ενήλικος ή ο ανήλικος γιος του κ. Καμμένου έχει σχέση με παρακρατικά «μαγαζιά», όπως υποστήριξαν στην εκπομπή τους.

koutipandoras.gr

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο