Γ.Φλωρίδης Δεν υπάρχει ηγεσία στο χώρο του Κέντρου. Το τηλεφώνημα Μητσοτάκη Ερντογάν

27/6/20 | 1 | 0 | 736 εμφανίσεις


Ο πρώην υπουργός ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΛΩΡΙΔΗΣ ήταν στις 26 Ιουνίου 2020  προσκεκλημένος της εκπομπής anixnefseis web tv.

ΕΡΩΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ:

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΛΙΑΤΚΑΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΘΕΟΦΑΝΟΥΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ: ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ

 

Category: int_video, Videos, Εκδηλώσεις

( 1 )

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. 1
  Σ.Α.Ν. says:

  Διαπιστώσαμε ότι αντιλαμβάνονται καλύτερα και ευκολώτερα οι πολιτικοί ,με κεφαλαίο Π και οι πολίτες με κεφαλαίο Π ,γιατί αυτοί δεν ξεκινούν με αντικυβερνητισμό και ”δεν είναι κολλημένοι με την μπάλα-κόμμα”.
  Αυτόν τον Πολιτικό και Πολίτη εκπροσώπησε σήμερα ο εκ Κιλκίς ορμώμενος κ.Φλωρίδης.
  Εντυπωσιακή ήταν η εύκολη και σοφή απάντηση του για το θέμα της Προανακριτικής για τους κ.κ. Παπαγγελόπουλο και Παππά, διότι προκαταβολικώς δεν δίνεται αμνηστία ,με οποιαδήποτε δικαιολογία.
  Δεν είναι λυπηρό να αναμιιμνησκόμεθα ”αρχαίων ημερών” του ΠΑΣΟΚ ,που έδινε συντάξεις από τα 15 χρόνια στις γυναίκες και στα 25 στους άνδρες από την 10ετία του 1980 ακόμη και όταν δεν ψήφισε τον νομοσχέδιο Σπράου -Γιαννίτση για το ασφαλιστικό και του Σύριζα ου δημοψηφίσματος του 2015 -με την αντιδημοκρατικη συμπεριφορά του κ.Τσίπρα- και με την επονείδιστη Συμφωνία των Πρεσπών για όλους τους Έλληνες και κυρίως για τους Μακεδόνες ;;;.

Back to Top

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

  16/1/21 | (0 σχόλια)
  Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν μπορούν να απαλλαγούν από το σύνδρομο του πραξικοπηματία. Στις δεκαετίες ΄60 και '70 έκαναν πραξικοπήματα σε άλλες χώρες. Τώρα, κάνουν πραξικοπήματα στο εσωτερικό τους. Ο ίδιος ο πρόεδρός τους επιχείρησε πραξικόπημα με την εισβολή στο Καπιτώλιο. Πραξικόπημα, ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας