Γράμμα (με πολλή αγάπη) στον Δ. Κουφοντίνα.

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Απο τον Κωνσταντίνο Κορομπίλη*

Δεν γνωριζόμαστε, αλλά επίτρεψε αδερφέ μου να σου πώ πώς νοιώθω. Μην αφαιρέσεις άλλη μια ζωή (την δική σου).

Εφόσον δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε ούτε ένα λουλούδι που να ευωδιάζει, πόσο μάλλον μια ανθρώπινη ζωή, δεν έχουμε το δικαίωμα να την αφαιρέσουμε. Είναι μεγάλη αμαρτία αδερφέ μου. Φεύγουμε αμετανόητοι και θα κολαζόμαστε αιωνίως…(από την απουσία του Θεού)

Όσο είμαστε ακόμη σε αυτήν την επίγειο Ζωή,             (100 χρόνια, 1 χρόνο, μία ημέρα, μία ώρα) προλαβαίνουμε να μετανοήσουμε…προλαβαίνεις όσο είναι καιρός! Ζήτα άμεσα έναν ιερέα να σε εξομολογήσει! Ωω πόση χαρά και αγαλλίαση και ανακούφιση θα νοιώσεις τότε…

Αφορμή αυτής της επιστολής είναι οι δηλώσεις που έκαναν οι σύντροφοι σου Σάββας Ξηρός, Κώστας Τέλιος και Δημήτριος Τσελέντης στην διάρκεια της 10μηνης δικαστικής ακροαματικής σας διαδικασίας. Είπαν και με συγκίνηση σου τα θυμίζω:

  • Αμάρτησα στον Ουρανό στην Γή και στον κόσμο…
  • Θεωρώ μεγάλη αλαζονεία να λέει κάποιος, ότι δεν έχει μετανιώσει για τίποτα στη ζωή του. Αυτό που θα άλλαζα, αν μπορούσα από όλη αυτή την ιστορία, θα ήταν να μην είχα αφαιρέσει ζωή. Αυτό θα με κυνηγάει για πάντα και δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να το αλλάξω.
  • Εάν είχες παιδί τι θα του έλεγες; … Να μην ακολουθήσει ποτέ το παράδειγμα του πατέρα του!
  • Η Ωδίνη μου δεν μπορεί να εκφραστεί με καμία λέξη και θα δεχτώ την όποια ποινή μου επιβάλλει το δικαστήριο για να αποτελέσει για μένα την αρχή της κάθαρσης μου, γιατί για μένα κάθαρση δεν θα γίνει ποτέ. Ντρέπομαι…Έχω Μετανιώσει και ζητώ να με συγχωρέσει η κοινωνία, τα θύματα και οι συγγενείς των θυμάτων.
  • Αυτό θα με κυνηγάει για πάντα..
  • Δικάστε με και καταδικάστε με γιατί δεν μπόρεσα να αποτρέψω αυτές τις εγκληματικές πράξεις.
  • Ποια ιδεολογία είναι αυτή που οπλίζει…

Επαναλαμβάνω δεν γνωριζόμαστε αλλά σήμερα το πρωί που εκκλησιάστηκα μου ήρθε ο λογισμός αυτός γι’αυτό και σου τα γράφω. Ο Ιερέας μάλιστα τέλεσε και τον Αγιασμό (κάθε μήνα σε όλες τις εκκλησίες τελείται η ακολουθία του Αγιασμού για Αγιασμό των πιστών) και σου μεταφέρω μια λέξη που ειπώθηκε και ειδικά σήμερα μου έκανε μεγάλη εντύπωση… χιονοφεγγόφωτον

Ζήσε αδερφέ εν μετανοία, γίνε χιονοφεγγόφωτος μην αφαιρέσεις άλλη μια ζωή, εξομολογήσου και ζήτα συγχώρεση και τότε θα λάμψει ο ουρανός και η γή για την σωτηρία σου…Δοκίμασε το. Θα εκπλαγείς!

Με εν Χριστώ αγάπη

Κωνσταντίνος Κορομπίλης Σημαιοφόρος (Ε) ε.α. Πολεμικού Ναυτικού.

Πρόεδρος Σχολής Γονέων – Ανοικτού Πανεπιστημίου Κατερίνης

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα