Για σύναψη αμυντικής συμφωνίας ο Μητσοτάκης στα Hνωμένα Αραβικά Εμιράτα

10/11/20 | 0 | 0 | 219 εμφανίσεις
Όπως έχουμε τονίσει επανηλημένως από το infognomonpolitics η Ελλάδα είναι αναγκαίο να διεισδύσει στις αμυντικές συμμαχίες που σχηματίζει το Ισραήλ με κράτη της Μέσης Ανατολής, όπως τα ΗΑΕ, το Σουδάν, η Ιορδανία, το Μπαχρέιν αλλά κυρίως η Ινδία. Η χώρα μας φαίνεται πλέον μεθοδικά να αποκτά την πολυδιάστατη πολιτική που χρειάζεται .

Στις 17 Νοεμβρίου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί το Άμπου Ντάμπι μαζί με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια και τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο σκοπός του ταξιδιού στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα είναι η σύναψη αμυντικής συμφωνία ανάμεσα στις δύο χώρες, καθώς και η προσέλκυση επενδύσεων, κάτι που ενδιαφέρει άμεσα την κυβέρνηση εν μέσω πανδημίας και οικονομικής κρίσης.

infognomonpolitics.gr

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    23/11/20 | (5 σχόλια)
    (της Κατερίνας Χατζηνικολάου, ιατρού) Ξημερώνει του Αγίου Δημητρίου. Είμαι για έκτη ημέρα θετική στον κορωνοϊό. Ανεβάζω ξαφνικά πυρετό, ενώ τα αρχικά μου συμπτώματα είχαν υποχωρήσει. Πηγαίνω κατευθείαν στο ΑΧΕΠΑ. Ξέρω καλά ότι συχνά τέτοιες μέρες (5η έως 7η) εμφανίζονται ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας