ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ

12/4/21 | 0 | 0 | 319 εμφανίσεις
Σε μια εντυπωσιακή, για τις αποκαλύψεις της, εκπομπή της διαδικτυακής τηλεόρασης Anixnefseis web tv ο Σάββας Καλεντερίδης είπε ότι όταν συζητούνταν στη βουλή το νομοσχέδιο να θεωρηθεί αδίκημα η άρνηση της Γενοκτονίας του μικρασιατικού ελληνισμού, βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου τηλεφώνησε στην τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα και ζήτησε η τουρκική κυβέρνηση να ασκήσει πίεση στην ελληνική ώστε να μην περιληφθεί αυτό το άρθρο στο νομοσχέδιο.
Σε ερώτηση που τα βασίζει αυτά που λέει, ο Σάββας Καλεντερίδης είπε πως έχει στοιχεία.
Αυτά, για να γνωρίζουμε που βρισκόμαστε και που πηγαίνουμε. Ορισμένοι νομίζουν πως θα γίνουμε μέρος της νέας οθωμανικής αυτοκρατορίας και ψάχνουν θέση στη δομή της. Και είναι και βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου. Που σημαίνει ότι εκφράζουν και λαϊκή βάση.
Τόσο οι ίδιοι όσο και οι ψηφοφόροι τους, μάλλον, λάθος υπολογίζουν.
Μου αρέσει!

Σχόλιο
Κοινοποίηση

Category: Το σχόλιο της ημέρας

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    12/5/21 | (3 σχόλια)
    Διαβάστε προσεκτικά το παραπάνω κείμενο. Η ελληνική πολιτεία αναγνωρίζει την διδασκαλία Μακεδονικής Γλώσσας και καταχωρεί στο Μητρώο Πολιτιστικών Φορέων του υπουργείου πολιτισμού την σχετική αίτηση. Η επωνυμία της Κίνησης: Μακεδονική Κίνηση Προώθησης της Μητρικής Γλώσσας "ΚΡΣΤΕ ΜΙΣΙΡΚΟΒ"! Υπο μία έννοια, ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας