Γιατί ο Ακάρ άρχισε το παραλήρημα για το Αιγαίο μόλις είδε με τα μάτια του το τείχος στον Έβρ

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Ρεπορτάζ: Γ.Σ., Hellas Journal

Με την ίδια «καραμέλα» ο Χουλουσί Ακάρ επεδίωξε εδώ και λίγες ώρες να «προσγειώσει» όλους όσοι αποδέχονται ως αληθές ενδεχόμενο τα ήρεμα νερά που είχε υποσχεθεί η Άγκυρα.

Την στιγμή που τα πάντα είναι στον αέρα στο Αφγανιστάν, ο Τούρκος υπουργός Άμυνας και με φόντο το μεταναστευτικό, δραττόμενος της ευκαιρίας ξεδίπλωσε γι’ ακόμη μια φορά όλες τις παράλογες και παράνομες αιτιάσεις της Τουρκίας για το Αιγαίο.

Ο Ακάρ επιτέθηκε κατά μέτωπο προς την Ελλάδα ενώ μέσα στο παραλήρημα του λόγου του, από το τουρκικό φυλάκιο της Αδριανούπολης, μαθαίνουμε ότι η χώρα μας έχει επεκτατικά όνειρα…

Ανώτατες πηγές του Επιτελείου σημειώνουν ότι δεν αποκλείεται ο κ. Ακάρ να ενοχλείται ιδιαίτερα από την ετοιμότητα των Ενόπλων Δυνάμεων, τις συνεχείς ασκήσεις αλλά και την διαρκή επιτήρηση τόσο στον Έβρο όσο και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, την ώρα που στη γείτονα και με φόντο το μεταναστευτικό διακινούνται ήδη fake news περί δήθεν ανοιχτών συνόρων με την Ελλάδα.

Το γεγονός αυτό οδήγησε ορισμένους μετανάστες να κατευθυνθούν προς τα σύνορα με την Ελλάδα αλλά εκεί διαπίστωσαν ότι είχαν πέσει θύματα εξαπάτησης. Και επειδή οι Ελληνικές περιπολίες ήδη αυξήθηκαν στον Έβρο και τα νησιά, αντιλήφθηκαν πολύ γρήγορα ότι ο Έβρος έγινε και παραμένει απόρθητος για όλους όσοι θελήσουν να περάσουν παράνομα στην Ελλάδα.

Ο Χουλουσί Ακάρ κατά την ομιλία του στην οποία έδειξε και την εμμονή που έχει για την αποστρατιωτικοποίηση των νησιών, αλλά και την αγωνία του για τα υπερσύγχρονα εξοπλιστικά προγράμματα που είναι σε εξέλιξη για την Ελλάδα. Πηγή εικόνας: Τουρκικό υπουργείο άμυνας

Γιατί ο Ακάρ άρχισε το παραλήρημα για το Αιγαίο μόλις είδε με τα μάτια του το τείχος στον Έβρο

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα