«Γιατί αυτή και όχι εγώ;»: Η οργή της Μελάνια Τραμπ όταν έμαθε ότι η Μπιγιονσέ θα γινόταν εξώφυλλο στη Vogue

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΕ ΗΧΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ


Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ/Φωτογραφία: AP/J. Scott Applewhite
Έξαλλη φαίνεται πως ήταν η Μελάνια Τραμπ όταν αντί να φωτογραφηθεί εκείνη για το περιοδικό Vogue, που τόσο μεγάλο καημό το έχει, η Άννα Γουίντουρ επέλεξε την Μπιγιονσέ.

Η αντίδραση της Πρώτης Κυρίας ηχογραφήθηκε κρυφά από την πρώην φίλη και βοηθό της, Στέφανι Γουίνστον Γουόλκοφ, εκφράζοντας την έκπληξή της για την επιλογή της Μπιγιονσέ στο εξώφυλλο του τεύχους του Σεπτεμβρίου 2018.

Το συγκεκριμένο τεύχος είναι παραδοσιακά το μεγαλύτερο και σημαντικότερο τεύχος της χρονιάς. Μάλιστα, η διευθύντρια της Vogue έδωσε στην Μπιγιονσέ τον «πλήρη» δημιουργικό έλεγχο, όπως λέει η Μελάνια Τραμπ στην ηχογράφηση που μοιράστηκε το NBC News. «Επομένως η Μπιγιονσέ θα προσλάβει μαύρο φωτογράφο και θα είναι ο πρώτος μαύρος φωτογράφος που θα κάνει εξώφυλλο για την Vogue» πρόσθεσε η Πρώτη Κυρία.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μελάνια Τραμπ δεν έχει εμφανιστεί σε εξώφυλλο της Vogue από τότε που ανέλαβε προεδρικά καθήκοντα ο σύζυγός της, Ντόναλντ Τραμπ. Αντιθέτως, η Μισέλ Ομπάμα εμφανίστηκε στο εξώφυλλο της βίβλου των περιοδικών 3 φορές, όσο ο Μπαράκ Ομπάμα ήταν πρόεδρος των ΗΠΑ.

«Τι; Αυτό είναι τρελό» ακούγεται να λέει η Γουόλκοφ απαντώντας στην Μελάνια. «Λοιπόν, αυτό διάβασα» λέει η Πρώτη Κυρία.


Η Μισέλ Ομπάμα έχει εμφανιστεί στα εξώφυλλα πολλών περιοδικών το διάστημα που ήταν Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ
Η Γουόλκοφ κατέγραψε 6 τηλεφωνικές συνομιλίες με την Μελάνια Τραμπ μεταξύ Φεβρουαρίου και Ιουλίου 2018. Είπε ότι άρχισε να ηχογραφεί τις κλήσεις της με την Μελάνια, όταν της ζητήθηκε να αποχωρήσει από τον Λευκό Οίκο εν μέσω ελέγχου για τις υπερβολικές δαπάνες που έκανε η Επιτροπή Προεδρικής Ορκομωσίας στην οποία εργαζόταν. Ακολούθως, έγραψε ένα βιβλίο με τίτλο «Η Μελάνια κι εγώ: Η άνοδος και η πτώση της φιλίας μου με την Πρώτη Κυρία».

Φυσικά, η αντίδραση της εκπροσώπου της Μελάνια Τραμπ αναφορικά με τις μυστικές ηχογραφήσεις, ήταν άμεση. «Ο ναρκισσισμός της δεν γνωρίζει όρια, η γυναίκα αυτή είναι απάτη. Αυτές οι ηχογραφήσεις επιλέγονται για ανοησίες και παρουσιάζονται χωρίς πλαίσιο. Ντροπή γι’ αυτή την συνεχιζόμενη απόπειρα δολοφονίας χαρακτήρων και ντροπή στο NBC για την κάλυψη αυτού του κουτσομπολιού» είπε η Στέφανι Γκρίσαμ.

Το ιστορικό τεύχος Σεπτεμβρίου 2018 της Vogue
Το τεύχος Σεπτεμβρίου 2018 ήταν ιστορικό, καθώς ήταν η πρώτη φορά που ένας μαύρος φωτογράφος επιλέχθηκε να κάνει το δικό του εξώφυλλο. Η Μπιγιονσέ συμφώνησε με τον φωτογράφο Τάιλερ Μίτσελ για την λήψη, λέγοντας ότι θεωρούσε το θέμα ως ευκαιρία να προσφέρει σε άλλους μαύρους καλλιτέχνες μεγάλες ευκαιρίες. Η Vogue είπε ότι το συγκεκριμένο εξώφυλλο ήταν «πραγματικά μια προσπάθεια συνεργασίας».

«Όταν η Vogue πρότεινε τον φωτογράφο Τάιλερ Μίτσελ στην Μπιγιονσέ, η τραγουδίστρια είπε αμέσως ναι στην ευκαιρία να συνεργαστεί με αυτό τον νεαρό καλλιτέχνη» είχε δηλώσει το περιοδικό την εποχή εκείνη.

Στην συγκεκριμένη πάντως ηχογράφηση, η Μελάνια Τραμπ περιέγραψε επίσης την έκπληξή της στην απόφαση του περιοδικού να παρουσιάσει την Στόρμι Ντάνιελς, την πορνοστάρ που πληρώθηκε 130.000 δολάρια για να αποκρύψει την σεξουαλική συνάντηση που φέρεται να είχε με τον Ντόναλντ Τραμπ το 2006.

«Δεν δίνω δεκάρα για την Vogue»
Η Μελάνια συνεχίζει λέγοντας πως δεν θα επιλεγεί ποτέ για να εμφανιστεί στο εξώφυλλο του πολυπόθητου τεύχους του περιοδικού. «Δεν θα το έκαναν ποτέ» λέει στην Γουόλκοφ. Ακολούθως, λέει ότι απέρριψε μια ευκαιρία να γίνει το προφίλ της στο περιοδικό. «Δεν δίνω δεκάρα για την Vogue» λέει κλείνοντας με πάταγο το περιοδικό.

Τέλος, να σημειωθεί ότι την περασμένη εβδομάδα αποκαλύφθηκε πως το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ μήνυσε την Γουόλκοφ για παραβίαση συμφωνίας μη αποκάλυψης με την δημοσίευση του βιβλίου της στις αρχές Σεπτεμβρίου, όπου αφηγείται την φιλία της με την Μελάνια Τραμπ.
Πηγή: iefimerida.gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα