«Γιαγιά μην πεθάνεις, σε παρακαλώ»: Η ιστορία μιας Ελληνίδας γιαγιάς που δεν μπορεί να αγκαλιάσει τα εγγόνια της 

25/3/20 | 0 | 0 | 453 εμφανίσεις

ΕΓΙΝΕ VIRAL

Μια συγκλονιστική φωτογραφία μιας γιαγιάςη οποία χαιρετά από το μπαλκόνι τα εγγόνια της, χωρίς να μπορεί να τα αγκαλιάσει επειδή βρίσκεται σε απομόνωση στο σπίτι κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

«Γιαγιά σε παρακαλώ, μην πεθάνεις» διαβάζουμε στη συγκλονιστική ιστορία της γιαγιάς, πίσω από τη φωτογραφία που έγινε viral στο Facebook και κάνει τώρα τον γύρω του διαδικτύου. Καθώς η ίδια είναι ηλικιωμένη και ανήκει στις ευπαθείς ομάδες, δεν μπορεί να αγκαλιάσει τα εγγόνια της, τα οποία τη χαιρετούν κάτω από μπαλκόνι της.

Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο Facebook, έχει συγκεντρώσει σχεδόν 70 χιλιάδες like κι έχει γίνει viral. Η ιστορία που διαβάζουμε στη λεζάντα της φωτογραφίας είναι συγκλονιστική. Η γιαγιά προσπαθεί να δείξει με κάθε τρόπο στα εγγόνια της ότι τα αγαπά, ενώ εκείνα, της λένε ότι επίσης την αγαπούν και την παρακαλούν να μην πεθάνει.

Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/gynaika/istoria-giagias-poy-haireta-eggonia-apo-mpalkoni

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    Με αφορμή τη διοχέτευση κρατικού χρήματος σε Μέσα Ενημέρωσης και τις αντιδράσεις που προκαλεί θα σας πω μια ιστορία που δείχνει διαφορετική νοοτροπία και αποκαλύπτει την ουσία του θέματος. Παρενθετικά να σημειώσω πως οι αντιδράσεις δεν έχουν ως αφετηρία ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας